Internet görüşmelerinde eller serbest

Internet görüşmelerinde eller serbest

Sony Ericsson, İnternet üzerinden düşük maliyetli arama yapmak için yüksek performanslı çözümü Bluetooth VoIP Kit HBV-100'ü pazara sundu.

SonyEricsson Bluetooth VoIP Kit HBV-100'ü
HBH-PV705 Bluetooth kulaklık ve Bluetooth USB adaptöründen oluşan ürün seti, Sony Ericsson Bluetooth kulaklıkların tüm özelliklerini bir arada sunuyor. Handsfree özelliğinin yanı sıra uzun konuşma ve bekleme süreleri, mükemmel ses kalitesi ve İnternet üzerinden düşük maliyetle görüşme gibi avantajlar da kullanıcıları bekliyor.

Bu Bluetooth USB adaptörü, Windows XP işletim sistemi olan bir bilgisayara takılıyor ve neredeyse tüm global İnternet telefonu yazılımları ile kolay ve uyumlu bir şekilde çalışıyor. Mavi renkli HBH-PV705 ile önceden eşleştirilmiş olduğu için, bu iki cihaz kablosuz olarak iletişim kuruyor. İsteyenler bu kulaklığı, bilgisayarın Bluetooth özelliği olmasa bile HBV-100 paketi sayesinde telefon olmadan görüşme yapmak için de kullanabiliyor.


Kulaklığın şaşırtıcı derecede uzun konuşma ve bekleme süreleri, düşük maliyetli İnternet aramalarının tüm avantajlarından faydalanmayı sağlıyor.



Eklenme tarihi: 24.12.2006
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler