Skype da telsiz dönem

Skype da telsiz dönem

Çözüm, Distribütörü olduğu SMC Firmasının, Skype yazılımı için onaylı Wi-Fi internet cep telefonu olan WSKP100’ü Türkiye pazarına sundu.

Skype WSKP100
Bu telefonun, piyasadaki birçok Skype telefondan farklı olarak Skype görüşmeleri yapmak için herhangi bir bilgisayara ihtiyaç duymuyor. Üzerinde yüklü Skype yazılımı sayesinde, dünyanın herhangi bir yerindeki Skype kullanıcılarını bir bilgisayar kullanmaksızın ücretsiz olarak aramayı sağladığı gibi, normal sabit telefonları ve cep telefonlarını da daha düşük ücretlerle arama imkanı sağlıyor.

802.11g standardını kullanarak, üniversite yerleşkeleri, bürolar, havaalanları, oteller ve iş seyahati merkezleri ve tatil bölgelerinde sayısı giderek artan noktalardaki serbest kablosuz internet bölgelerinin herhangi birisinden erişim sağlayarak, kullanıcılara büyük bir esneklik ve hareket kabiliyeti getiriyor.

SMC Wi-Fi telefon, lityum iyon bataryası ile 3 saat sürekli konuşma ve 30 saat bekleme süresi sağlamaktadır ve bir USB soketinden ya da elektrik prizine takılan bir şarj cihazından şarj edilebilir.



Eklenme tarihi: 21.12.2006
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler