89 YTL'ye bir telefon ve 525 kontör

89 YTL'ye bir telefon ve 525 kontör

Yeni yıla girerken Avealı olacakları yılın en “gerçek fiyatlı” kampanyası bekliyor: 25 kontörlü Avea hattı, BenQ Siemens A38 cep telefonu ve her yöne aramalar için kullanılabilecek 500 hediye kontör KDV dahil sadece 89 YTL.

31 Ocak 2007 tarihine kadar Türkiye’nin dört bir yanındaki Avea İletişim Merkezleri’nden herhangi birine giderek kampanyadan yararlanan yeni Avea aboneleri 60.543 renk CSTN ekranı, polifonik melodileri ile pazarın aranılan telefonlarından biri olan BenQ Siemens A38 telefonuna ve her yöne 500 hediye kontöre sahip oluyorlar. Üstelik, Maximum kart sahipleri isterlerse KDV dahil 89 YTL olan paket fiyatını peşin fiyatına 12 ay taksitle ödeyebiliyorlar.BenQ-Siemens A38

Avea’nın sunduğu avantajlar bununla da kalmıyor: Benzer kampanyalarda hediye edilen kontörler sadece aynı operatör içinde kullanılabilirken, Avea’nın hediye ettiği 500 kontör istenen her operatöre doğru kullanılabiliyor. Üstelik hediye kontörler belli bir zaman dilimi içinde de silinmiyor. Kampanya çerçevesinde Avea ailesine katılan kullanıcılar istedikleri tarifeyi de seçebiliyorlar.

Avea aboneleri yeni yıla yeni bir hatla, yeni bir telefonla, yepyeni başlıyorlar. İsterlerse kendileri kullanıyor, isterlerse sevdiklerine yeni yıl hediyesi olarak veriyorlar.

BenQ-Siemens A38 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız...



Eklenme tarihi: 17.12.2006
Kaynak: Avea

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler