Impossible III’ün Heyecanını Nokia N93’te Yaşayın

Impossible III’ün Heyecanını Nokia N93’te Yaşayın

Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devi Nokia, Mission: Impossible III filminin mobil prömiyerini Nokia N93 ile yapıyor. Bu heyecan dolu film hafıza kartlarına yüklenerek, Nokia N93 alan herkese hediye ediliyor. Böylece Nokia kullanıcıları, M:i:III macerasını istedikleri zamanda ve istedikleri yerde izleyebiliyorlar.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Nseries multimedya bilgisayarlarının en yeni ürünlerinden biri olan Nokia N93 ile birlikte Mission: Impossible III (Görevimiz Tehlike III) filminin heyecanını sunuyor. Hollywood tarihinde ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamayla, Nokia N93 multimedya bilgisayarı alan herkes, M:i:III filminin orijinaline sahip oluyor. Bu fırsattan yararlananlar, hafıza kartlarına yüklenen macera dolu bu filmi diledikleri zamanda ve yerde Nokia N93’leri ile izleyebiliyorlar.

Nokia N93 satış paketinin bir parçası olan ve hiçbir ek ödeme gerektirmeyen bu film, pek çok Avrupa ülkesinin yanı sıra Türkiye’de de Nokia multimedya bilgisayarı kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Nokia N93 Mission: Impossible III



Eklenme tarihi: 15.12.2006
Kaynak: Kurumsal Haberler

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler