Nokia'ya kurumsal sosyal sorumluluk ödülü

Nokia'ya kurumsal sosyal sorumluluk ödülü

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve IYF ile birlikte 3 yıldır sürdürdüğü Düşler Atölyesi projesiyle, Active ACADEMY Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü. 4 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen törende, Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong, ödülü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve Uluslararası Gençlik Vakfı (International Youth Foundation – IYF) ile birlikte 3 yıldır sürdürdüğü Düşler Atölyesi projesiyle Active ACADEMY Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülünü aldı.

Nokia’ya ödülü, 4-5 Aralık 2006 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Uluslararası Finans Zirvesi'nde verildi. 4 Aralık Salı günü yapılan ödül törenine Nokia Türkiye Genel Müdürü Imfred de Jong katıldı. Imfred de Jong, Active ACADEMY Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’nü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

Nokia, kendisine bu ödülü kazandıran Düşler Atölyesi projesiyle, çocukların plastik sanatlar yoluyla yaşam becerileri kazanmalarını hedefliyor. Son derece başarılı 3 yılı geride bırakan projenin, 2009’a kadar sürecek olan ikinci aşaması da başlamış bulunuyor.

Düşler Atölyesi hakkında
Nokia, Eğitim Gönüllüleri ve IYF işbirliği ile 2003 yılında başlayan Düşler Atölyesi projesi, 3 yıldır gönüllülere ve çocuklara plastik sanatlar yoluyla yaşam becerileri kazandırıyor. İlk 3 yılını başarılı bir şekilde tamamlayan Düşler Atölyesi projesiyle, Türkiye genelinde aşamalı olarak faaliyete geçen 11 Eğitim Parkı’nda, maddi olanakları kısıtlı 30.000 çocuğa, 800 gönüllünün yardımlarıyla eğitim desteği sağlandı. Düşler Atölyesi, 2006-2009 döneminde de, mevcut 11 Eğitim Parkı’na ek olarak 10 Öğrenim Birimi’nde daha kurulan atölyelerle, toplam 14 ilde faaliyetlerini yaygınlaştırıyor. Yeni dönemde 2.500’e yakın gönüllünün desteği ile 50 bin çocuğun daha projeden yararlanması hedefleniyor.

Active ACADEMY hakkında
Active Group bünyesinde kurulan Active ACADEMY Finans ve Finans Teknolojileri Merkezi, finans ve bilişim sektörlerine yönelik eğitim, seminer, sempozyum, kongre ve benzeri etkinlikler düzenlemekte; bu etkinliklerde elde edilen verilerin derlenip yayımlanmasını sağlamaktadır. İnceleme, araştırma, raporlama, etüt ve proje çalışmaları da yapan merkez, aynı zamanda danışmanlık ve iletişim hizmetleri sunmaktadır. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Active ACADEMY Uluslararası Finans Zirvesi ise, finans dünyasından yerli ve yabancı birçok uzmanı bir araya getirmektedir.



Eklenme tarihi: 12.12.2006
Kaynak: Kurumsal Haberler

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler