Yüksek haberleşme giderinin çaresi İşTcell

Yüksek haberleşme giderinin çaresi İşTcell

Turkcell bugüne kadar kurumsal müşterilerine sunduğu kampanya, avantaj, teklif ve tasarruf olanaklarını İşTcell çatısı altında toplayarak müşterilerine basit ve anlaşılır bir tarife yapısıyla “maliyet kontrolü” sağlamayı hedefliyor.

Turkcell’in iş dünyasına sunduğu tüm faydaları tek çatı altında toplayan İşTcell, büyük şirketlere ve KOBİ’lere sunduğu avantajlı tarifelerle kurumsal müşterilerine iletişim maliyetlerini kontrol altına alma ve tasarruf olanağı sağlıyor.

İşTcell, yenilenmiş, çok özel ve ekonomik tarifelerle Turkcell hatları arasında yapılan görüşmelerde sağladığı avantajların yanı sıra, santrallerinde Sabit Cep Terminali olan şirketlere de, ofis telefonundan yapılan Turkcell aramalarında maliyet avantajı sağlıyor. Büyük ve kurumsal nitelikteki şirketlere, BüyükŞirket Tarife’yi, küçük ve orta ölçekli şirketlere de, KOBİ Tarife’yi sunan İşTcell, kurumlara iletişim masraflarında % 40’a varan oranlarda tasarruf imkanı sunuyor.

Şirkete kayıtlı hatlar arasında yoğun görüşme yapan büyük ve kurumsal nitelikteki şirketlere ekonomik iletişim imkanı sağlayan BüyükŞirket Tarife, üç farklı seçenek olarak tasarlandı. “Şirketiçi İndirimli”, “Şirketiçi Bedava” ve “Sabit&Turkcell İndirimli” seçenekleri ile İşTcell, kurumsal müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tercih edecekleri tarifeye göre, çok uygun bir sabit ücret ödeyerek şirket içinde bedava görüşme, % 90 indirim veya Turkcell’den sabit hatları aramalarda % 23 oranında indirim sağlıyor.

İşTcell, küçük ve orta ölçekli şirketlere ise KOBİ Tarife ile avantajlar sunuyor. Şirketler dilerlerse KOBİ YTL Paketleri’nden birini seçerek iletişim masraflarında % 40’a varan oranlarda tasarruf sağlayabilirler.

Kurumsal faturalı hattı olan ve Sabit Cep Terminali (FCT) kullanan şirketler de, Sabit Cep Terminali Tarifesi ile ofisten Turkcell numaralarını aradıklarında çok daha ucuza konuşuyor; konuştukça, aylık kullanımlarına göre artan oranlarda indirim kazanıyorlar.

Yeni “Kullandıkça Kazan” ile her 4 YTL’ye 1 dakika hediye
Kurumsal hatlara hediye dakika kazandıran ve Turkcell’in “maliyet kontrolü sağlama” hedefi doğrultusunda yeniden yapılandırılan “Kullandıkça Kazan” programı, artık çok basit bir formülle hediye dakikaların kolayca hesaplanmasını sağlıyor: Şirketler, kurumsal hat sayısı ne olursa olsun, faturadaki her 4 YTL’ye 1 dakika hediye kazanıyor. Yeni yapıda kazanılan dakikalar, programdan yararlanan hatların toplam fatura tutarına göre, konuşma süreleri göz önünde bulundurularak yükleniyor.



Eklenme tarihi: 4.12.2006
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler