Cep telefonu araba anahtarı da olacak

Cep telefonu araba anahtarı da olacak

Medya ve eğlence endüstrisindeki dijital dönüşümle ortaya çıkan yeni iş fırsatlarının ağırlık kazanacağı TIME 2006, “çağ ötesi” fikirleriyle Fütüristler Derneği Başkanı Alphan Manas’ı ağırlayacak. Cep telefonunun, araba anahtarından televizyon kumandasına bürüneceği yeni kimliklerin paylaşılacağı etkinlikte, Avea tarafından da geniş bant devrimi irdelenecek.

Yeni teknolojilerle şirketlerin iş gereksinimleri arasında köprü kurarak verimli işbirlikleri yaratılmasını tetikleyen TIME 2006, 11 – 12 Aralık’ta, Ceylan Intercontinental Oteli’nde gerçekleştirilecek.

“Bilgi, İletişim ve Eğlence Zamanı” sloganından hareketle geliştirilen bir konsept çerçevesinde katılımcılar, birbirinden farklı pek çok ana ve paralel oturumlarda aydınlatılacak. Sanal dünyadaki yeni iş fırsatlarına ışık tutacak TIME 2006, film, müzik, reklam, medya ve bilişim başta olmak üzere farklı sektörlerden 500 kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Çağ ötesi fikirlerin mucidi TIME 2006’da
Fütüristler Derneği Başkanı Alphan Manas’ın da konuşmacı olacağı TIME 2006 kapsamında, “Geleceği yaratmak: Medya ve eğlence dünyasında nasıl yenilikçi olunur?” başlığıyla özel bir oturum düzenlenecek. Medya ve eğlence endüstrilerinin İnternet platformu üzerinde nasıl yenilikçi hizmetler sunabileceğini değerlendirecek olan Manas, cep telefonunun kısa vadeli bir gelecekte araba anahtarından televizyon kumandasına, bürüneceği yeni kimlikler hakkında da öngörülerde bulunacak.

Öte yandan etkinliğe resmi sponsor olarak destek veren Avea tarafından “Genişbant Devrimi” ve “Demokratikleşen İçerik” konularına ilişkin oturumlarda ışık tutulacak.

Ayrıca TIME teknolojilerinde standartlar”, “Yeni nesil teknolojiler” konularında da Avea yöneticilerinin katılımlarıyla oturumlar gerçekleşecek.

Bu kapsamda, Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, “ genişbant teknolojileri ve bu teknolojilerin yakınsaması olan ikili, üçlü ve son olarak dörtlü oyunları” ele alacağı sunumunda, oyuncu sayısındaki artışın beraberinde getirdiği yeni servisler ve genişbant pazarının geleceğiyle ilgili tahminler üzerinde duracak.

Avea Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Anık, yeni nesil teknolojilerde yapılacak düzenleme ve standartlar konusunda açıklamalarda bulunacak.

Avea Pazarlama Direktörü Emre Günerman “Demokratikleşen İçerik” konusuna değinirken, Avea Katma Değerli Hizmetler Müdürü Yasemin Yücel ise, yeni nesil teknolojiler konusunda değerlendirmelerde bulunacak.



Eklenme tarihi: 2.12.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler