Avea'dan 4 büyük kulüb taraftarlarına özel hat

Avea'dan 4 büyük kulüb taraftarlarına özel hat

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek dört büyük futbol takımının aynı anda sponsoru olan Avea, kulüplere özel bir tarife paketi geliştirdi. Resmi hatlar sayesinde taraftarlar, kendilerini takımlarının gerçek bir parçası olarak hissetmenin yanı sıra, imtiyazlı ürün ve servislerden yararlanabiliyor. Üstelik bu hattı kullandıkça, kulüplerine destek oluyorlar. Böylece hem taraftar, hem de kulüp kazanıyor.

Avea Taraftar Paketi


Kulübe Özel Hatlar:

Avea1907 Fenerbahçe resmi hattı
Avea1905 Galatasaray resmi hattı
Avea1903 Beşiktaş resmi hattı
Avea1967 Trabzonspor resmi hattı,

olarak belirlendi. Faturalı hat abonelerine kulüp kuruluş yılıyla başlayan veya biten kulübe özel numaraların yanında, ilk üyelikte gönderilen hoşgeldin paketinin içerisinde forma, kulüp başkanından imzalı sertifika ve taraftarlara özel VAS servisleri hakkında bilgilendirme kitapçığı yer alıyor.

Avea hem faturalı hem faturasız hat sahibi taraftarlara farklı avantajlar da sunuyor. Taraftara takımı hakkında sürekli bilgi veren bilgi ve haber servisi, hat sahiplerine özel ringa servisi, özel futbol içerikli duvar kağıdı, melodi ve logo servislerinden tüm aboneler yararlanabiliyor. Bunların yanı sıra aboneler, özel gece ve organizasyonlara, futbolcularla ve kulüp yetkilileri ile imza günü ve benzeri organizasyonlara katılma şansı elde ediyorlar ve maç bileti kazanma imkanı sağlayan sürekli kampanyalardan faydalanabiliyorlar.



Eklenme tarihi: 27.11.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler