Telsim'le 'SeçKonuş' dönemi başlıyor

Telsim'le 'SeçKonuş' dönemi başlıyor

Telsim faturalı hat aboneleri, cep telefonu kullanma alışkanlıklarına ve iletişim ihtiyaçlarına göre kendi avantajlı tarifelerini oluşturabilecekleri esnek, yepyeni bir tarife ile tanışıyor: SeçKonuş…

SeçKonuş ile Telsim faturalı hat aboneleri, “Gece Avantajı”, “Gündüz Avantajı”, “SMS Avantajı” ve “Sabit Hat Avantajı” olmak üzere sunulan avantajlardan ister birini, ister hepsini seçerek kendi SeçKonuş tarifesini belirleyecek.

“Gündüz Avantajı”: Gündüz Avantajı’ndan faydalanmak isteyen aboneler ise, ayda 30 YTL. ilave ücret karşılığında Telsim faturalı ve kontörlü hat aboneleri ile sabah 10:00 - akşam 19:00 saatleri arasında 500 dakikaya kadar doya doya konuşma imkanına sahip olacak. Avantajlı saatler haricinde yapılacak konuşmalar, SeçKonuş tarifesi üzerinden, dakikası 20 YKr. olarak ücretlendirilecek.

“Gece Avantajı”: Tarifelerden Gece Avantajı’nı seçen Telsim aboneleri KDV dahil, ayda sadece 15 YTL. ilave ücret ödeyerek, tüm Telsim faturalı ve kontörlü hat aboneleri ile gece 01:00 - sabah 10:00 saatleri arasında 500 dakikaya kadar ücretsiz konuşabilecek.

“Sabit Hat Avantajı”: Ayrıca ayda ilave 8 YTL ödeyerek Sabit Hat Avantajı’nı seçen aboneler de, sabit hatlı telefonlardan birbirleriyle yaptıkları görüşmelerde dakikası 6 YKr. ile ücretlendirilecek.

“SMS Avantajı”: SMS Avantantajı’nı seçen Telsim Aboneleri, her ay 8 YTL ilave ücret karşılığı 100 kısa mesaj gönderebilecek.

31 Ekim 2006 - 31 Ocak 2007 tarihleri arasında geçerli olacak SeçKonuş avantajları ile ilgili ayrıntılı bilgiler Telsim CepShop’lardan, www.telsim.com.tr internet adresinden, 444 0 542 Telsim Müşteri Hizmetlerinden elde edilebilecek.



Eklenme tarihi: 24.11.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler