Avea'da pazarlama ve BT'ye yeni patronlar atandı

Avea'da pazarlama ve BT'ye yeni patronlar atandı

Avea'da Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na İlker Koçak, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na Jamal Fakhouri atandı.

Avea’da Pazarlama Direktörü olarak çalışan İlker Koçak, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Yüksek öğrenimini Bilgi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Fakültesi’nde, yüksek lisansını A.B.D. - Rochester Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamlayan Koçak; profesyonel kariyerine de bu ülkede başladı. 10 yıldır profesyonel yaşamını sürdüren Koçak İngilizce, Almanca ve Rusça biliyor.

Son olarak Avea’nın Network ve IT bölümleri Jamal Fakhouri yönetimine bağlandı. Fakhouri, Avea’da Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi. 2000 – 2005 yılları arasında Oger Telecom bünyesinde çalışan Fakhouri; Tunus ve Pakistan gibi ülkelerin telekomlarının özelleştirilmesinde çalıştı, Güney Afrika ve Suudi Arabistan’ın ikinci GSM lisansı açık artırması gibi süreçlerinde önemli rol oynadı. Fakhouri 1991 yılından beri telekom sektöründe çalışmalarını sürdürüyor.

Eylül 2006 itibariyle şirket bünyesine katılan Emre Günerman ise Avea Pazarlama Bölümü’nde Segment Yönetimi’nden Sorumlu Direktör olarak görev yapacak. 15 yıldır profesyonel yaşamını sürdüren Günerman, müşteri segmentlerine yönelik pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi ve yönetilmesinden sorumlu olacak. Günerman yüksek öğrenimini Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Fakültesi’nde; yüksek lisansını ise A.B.D. - The Wharton School’da yaptı. Eylül 2006’da Avea’ya katılarak, Pazarlama Müdürlüğü görevine başlayan Günerman; İngilizce, Almanca ve Rusça biliyor.



Eklenme tarihi: 14.11.2006
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler