Hem telefon hem bilgisayar

Hem telefon hem bilgisayar

Eskiden telefonlar mecburen büyük olurdu. Pillerini sırtına kambur gibi yapıştıran bu cihazlarla kısa mesaj gönderip alınca bile pek sevinirdik. Bugünün büyük cep telefonları ise, dünyayı cebimize taşıyabilmek için zengin özelliklerle donatıldıklarından dolayı kilo alıyorlar.

Wi-Fi kablosuz iletişimden GPS alıcısına kadar haberleşme, bilgi ve eğlenceye yönelik çok farklı fonksiyonları bir araya toplayan cihazlardan piyasada gördüklerimi sizin için inceledim.

BenQ P50Alımlı ve becerikli:
BenQ P51

BenQ P51, dahili tam fonksiyonel klavyeye sahip olan ve içi özelliklerle tıka basa doldurulmuş bir model. P50’den farklı olarak Windows Mobile’ın yeni sürümüyle gelen P51, dahili Wi-Fi bağlantı olanakları ve küresel konumlandırma (GPS) sistemine de sahip. Böylece Wi-Fi dahil tüm kablosuz iletişim protokollerini kullanabileceğiniz gibi, uygun yazılımların yardımıyla yolda giderken kaybolmanın da önüne geçebileceksiniz. Ağırlığına rağmen oldukça iyi bir ergonomiye sahip olan P51’i, dokunmatik ekran yardımıyla da kullanmak mümkün.

BenQ P50 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson P990iİşinde profesyonel:
Sony Ericsson P990i

Sony Ericsson’un P990 modeli, 2 megapiksel kamera da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir özellikten vazgeçmemiş. Telefon, ekranın bir kısmını ve tam fonksiyonlu klavyeyi örtecek biçimde tasarlanmış bir kapağa sahip. Kapak kapalıyken cihazı normal bir telefon gibi kullanıyorsunuz. Kapağı açtığınızdaysa karşınızda kapsamlı bir iletişim üssü beliriyor. Cihazı tam fonksiyonlu klavyesinin yanında dokunmatik ekranıyla da kullanabiliyorsunuz. Telefonun ilginç bir özelliği de kartvizit okuyucuya sahip olması. Bu sayede elinizdeki kartvizitlerin fotoğrafını çekerek, içeriğindeki bilgileri doğrudan adres defterinize aktarmanız mümkün. P990 ayrıca Wi-Fi bağlantısı ve görüntülü 3. Kuşak iletişimi de destekliyor.

Sony Ericsson P990i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Kullanımı çok rahat:
HP iPAQ 6915

HP iPAQ 6915, özellikle iş amaçlı kullanıma yönelik tasarlanmış. Rahat yazı yazmayı sağlayan klavyesiyle e.posta ve mesajlaşma uygulamalarında kolaylık sağlayan 6915, Wi-Fi ve Bluetooth dahil tüm kablosuz bağlantı standartlarını da destekliyor. HP iPAQ 6915’te küresel konumlama (GPS) alıcısı da yer alıyor. Dilerseniz 1.3 megapiksellik kamerayla çektiğiniz resimlere küresel konum bilgisini de ekleyebiliyorsunuz.



Eklenme tarihi: 14.11.2006
Kaynak: Hürriyet

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler