Turkcell-İDO işbirliğiyle vapur bekleme süreleri cebinizde

Turkcell-İDO işbirliğiyle vapur bekleme süreleri cebinizde

Turkcell, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile yaptığı işbirliği sonucunda, arabalı vapur bekleyen müşterilerine biniş için ortalama ne kadar bekleme süresi kaldığını kısa mesajla öğrenme imkanı sunuyor. İlk etapta Eskihisar, Topçular, Sirkeci ve Harem iskelelerinde araçlarıyla sıraya giren Turkcell müşterileri için uygulamaya konulacak servis, 2 kısa mesaj ile ücretlendirilecek.

Servisten yararlanabilmek ve İDO biniş iskelesindeki bekleme süresini öğrenmek için ESKIHISAR, TOPCULAR, SIRKECI veya HAREM yazarak 3436 Kısa Mesaj numarasına SMS göndermek yeterli olacak. Mesajın ardından bekleme süresi 90 dakikanın altında olan kullanıcılara bu süre dakika olarak bildirilirken, 90 dakikanın üstünde bekleme süresi olan kullanıcılara alternatif iskele ve sefer bilgileri de sunulacak.

Turkcell-IDO işbirlikleri
Güvenli bir ödeme kanalı yaratan “Turkcell Mobil Ödeme” sistemine üye olan İDO, müşterilerinin biletlerini cep telefonundan kolayca satın almasına olanak sağlıyor. Turkcell WAP ana sayfasının altındaki linklerden ve İDO Bilet Satış WAP sayfasından satın alınabilen biletler İDO terminallerindeki Turkcell Mobil Ödeme kiosklarından temin edilebiliyor.



Eklenme tarihi: 11.11.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler