Motorola KRZR K1 Türkiye'de

Motorola KRZR K1 Türkiye'de

Motorola’nın stil ve yenilikçilik anlayışını temsil eden yeni cep telefonu modeli MOTOKRZR K1, Türkiye’de satışa sunuldu.

Motorola KRZR K1Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola, son dönemde çok konuşulan yeni tasarımı MOTOKRZR K1’i Türk tüketicilerinin beğenisine sundu. Efsanevi MOTORAZR modelinin tasarım anlayışını bir adım öteye taşıyan MOTOKRZR K1, üstün kalitede malzeme kullanımıyla ve seçkin görüntüsüyle ön plana çıkıyor. İnce formuyla göz dolduran MOTOKRZR K1, magnezyum alaşımlı parlak kromdan üretilen dış korumaya ve sertleştirilmiş cam kaplamaya sahip.

Kusursuz formunun yanı sıra zengin multimedya donanımıyla da iddialı olan MOTOKRZR K1’in; 2 mega piksel dijital kamerası, stereo Bluetooth kulaklık desteği, geliştirilmiş telefon rehberi, yeni mesajlaşma uygulamaları, entegre müzik çaları ve 1GB’a kadar yükseltilebilir hafızası bulunuyor.

MOTOKRZR K1’i “Motorola’nın orjinal ve yenilikçi tasarım anlayışının temsilcisi” olarak tanımlayan Motorola Türkiye Genel Müdürü Yücel Kubanç; “Çok sayıda üstün özelliği şık bir tasarımda buluşturan ve kullanıcıları şaşırtıcı bir mobil deneyime davet eden MOTOKRZR K1’i Türkiye pazarına sunmaktan mutluluk duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Motorola KRZR K1 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 6.11.2006
Kaynak: BT Dünyası

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler