LG Shine göz kamaştıracak

LG Shine göz kamaştıracak

LG Chocolate modeli ile yakanalınan başarıyı bir adım daha ileriye götürmek için Shine serisini tasarladı.

LG ShineGenel yapı olarak Cholatte modelini andıran model , aslında çok daha gelişmiş özellikleri altında barındırıyor. 1 GB lık dahili hafızası , telefonu depolama yönünden cok iddalı kılıyor. Ayrıca telefonda hafıza kartı girişi olacağıda sızan haberler arasında. Bu da telefonunu mp3 olayer olarak kullanmayı sevenleri cok heycanlandırıyor.

LG SV420 adıyla da anılacak olan Yeni LG Shine, tamamen paslanmaz çelik kasaya sahip bir model ve ilk bakışta bu nedenle parlak yapısı ile dikkat çekiyor. 98 x 51 x 14 mm ebatlarında ve yalnızca 115 gram ağırlığında olan cihazın bir de 2 megapiksellik kamerası bulunuyor.

Stanby modunda tamamen ayna görünümünde olan TFT ekranı 320 x 240 piksel çözünürlüğe sahip. 1 GB dahili hafızaya ve hafıza kartı girişine sahip olacağı söylenen bu yeni model aynı zamanda iyi bir MP3 çalar olmaya aday görünüyor.

Tasarım anlamında çikolata serisinden bir adım daha ileride olduğunu gözlemlediğimiz LG Shine, özellik olarak da bu telefonlardan daha zengin.

LG Shine

Yakın zaman içinde G.Kore'de satışa sunulacak olan cihazın teknik detay olarak belki biraz farklı fakat tasarım olarak aynı versiyonunun Avrupa pazarlarına 2007 başında sunulması bekleniyor.

LG Shine ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 3.11.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler