Turkcell-im, MTV’yi cebinize taşıyor

Turkcell-im, MTV’yi cebinize taşıyor

Turkcell, dünyanın bir numaralı müzik televizyonu olan ve Ekim ayında Türkiye’de lokal olarak yayına başlayacak MTV ile içerik anlaşması imzaladı. Turkcell aboneleri bundan böyle MTV’nin hem yerli, hem de yabancı içeriklerine Turkcell-im üzerinden ulaşabilecekler.

MTV Turkcell’in stratejik önceliklerinden biri olarak müşterilerine geniş bir ürün ve hizmetler yelpazesi sunduklarını belirten Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar “Bu anlaşmayla Turkcell olarak MTV’nin hem orijinal yabancı içeriklerini, hem de Türk izleyicisine özel hazırlanacak programları abonelerimize iletebileceğiz. Turkcell im portalının MTV ile zenginleşen içeriklerinin, özellikle gençler tarafından beğenileceğini umuyoruz ” dedi.

MTV Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya ise, MTV Türkiye’nin sadece TV’de değil, her platformda gençliğe seslenmeyi planladığını ve bu nedenle Turkcell ile yaptıkları anlaşmanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek “Turkcell ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucunda 30,8 milyon Turkcell abonesi MTV’nin mobil içeriğine ulaşabilecek. Bu işbirliğinin zamanlamasından da çok mutluyuz, MTV Türkiye kanalımızla ve Turkcell mobil içeriğimizle izleyicimize her yerde ulaşabileceğiz” dedi.

Yapılan anlaşma doğrultusunda Turkcell-im kullanıcıları, hem orijinal yabancı MTV içeriklerini, hem de Türk izleyicisine özel hazırlanacak programları diledikleri zaman dinleme ve izleme şansına sahip olacaklar. Mobil paketinin içinde MTV’nin Pimp My Ride, Barrio 19, Jackass gib çok sevilen programlarından video görüntüleri, Avrupa ve Türkiye listelerinden gözde şarkılar, MTV News ve abonelerin telefonlarını çok daha heyecanlı kılacak çeşitli ringtone ve wallpaper’lar yer alıyor. MTV mobil içeriği sürekli olarak yenilenecek böylece Turkcell aboneleri de tüm güncel müzikleri ve programları cep telefonlarından takip edebilecekler.

Turkcell müşterilerinin tek bir adresten tüm katma değerli Turkcell servislerine ulaşımını sağlayan Turkcell-im’de, zengin içeriği sağlayan çok sayıdaki ulusal iş ortağının yanı sıra dünyanın en köklü, en büyük müzik şirketlerinden EMI, global oyun sektörünün liderlerinden EA GAMES ve dünyanın en büyük ve en üretken eğlence şirketlerinden biri olan Warner Bros. gibi birçok uluslararası ortak içerikleriyle yer alıyor.



Eklenme tarihi: 1.11.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler