Mobil Pazarlama Forumu 2006 yapıldı

Mobil Pazarlama Forumu 2006 yapıldı

Mobil Pazarlama Forumu 2006, Turkcell ana sponsorluğunda, Mobil Pazarlama Birliği (Mobile Marketing Association) tarafından İstanbul’da yapıldı.

Üçüncü defa yapılan forumun İstanbul ayağı ilk kez düzenlendi. Bir gün boyunca mobil pazarlama alanından katılımcıları ağırlayan etkinliğin ana sponsorluğunu Turkcell üstlenirken, kurumsal sponsorlar ise Aerodeon, JumpTap ve ThirdSecreenMedia olarak sıralandı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Mobil Pazarlama Birliği Üst Düzey Direktörü Laura Marriott yaptı. Forumu İstanbul’da ilk kez yaklaşık 200 kişilik bir katılımla gerçekleştirdiklerini kaydeden Marriott, buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Pazarlama mobil kanalın kullanımında önemli bir artışın olduğuna dikkat çeken Marriott, forumla mobil kanalın pazarlamada kullanımına her yönüyle ele almayı amaçladığını belirtti ve birlik hakkında bilgi verdi.

Forumda Turkcell adına konuşma yapan Turkcell VAS Yönetim Birimi İçerik Hizmetleri ve Ortaklık Yöneticisi Yusuf Azoz, şirketin 2002 yılında adım attığı mobil pazaralama alarnında şimdiye kadar geçekleştirdiği çalışmaları aktardı.

Türkiye 2005 mobil pazarlama pazarını 10 milyon dolar olarak tahmin ettiklerini kaydeden Azoz, 2011 yılında dünya mobil reklam pazarının ise 11,35 milyar dolar olacağının öngörüldüğünü belirtti.

Mobilitenin pazarlamada getirilerine değinen Azoz, bu sayede farklılaşma yaratıldığını ifade etti. Böylece anında etkileşim sağlandığına dikkat çeken Azoz, diğer yandan kişiselleştirmenin de sağlandığını sözlerine ekledi.



Eklenme tarihi: 14.10.2006
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler