Motorola'nın yeni icadı: Cep telefonu otomatı

Motorola'nın yeni icadı: Cep telefonu otomatı

Motorola, tüketicilerin ürünlere anında ve hızla ulaşmasını sağlayacak otomatik satış sistemi sunan ilk cep telefonu üreticisi olarak tarihe geçiyor.

Geleneksel perakende satış teknikleri konusundaki deneyimini bir adım öteye taşıyan kablosuz ve geniş bant iletişim sektörünün dünya lideri Motorola, uygun ortamlarda tüketicilere doğrudan ulaşabilmenin yolu olarak gördüğü alternatif satış kanalı uygulamalarına başlıyor. Yaşamı kolaylaştıracak projelere öncelik veren Motorola, bu amaçla tüketicilerin cep telefonu ve aksesuar ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde giderebilmeleri için INSTANTMOTO adını verdiği yeni satış otomatlarını kullanıma sunuyor.

INSTANTMOTO

Zoom Systems tarafından işletilen ve tüketicilerin ihtiyaç duydukları ve arzuladıkları ürünlere hızla ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen otomatlar, hareketliliğin yoğun olduğu alanlara yerleştirilerek öncelikle test kullanımına sunulacak.

Motorola’nın, mobil perakende kültürünü yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiğini ve bu uygulamanın Motorola’nın perakende stratejisinin sıra dışı bir yansıması olduğunu belirten Motorola Global Perakende Satış Başkan Yardımcısı Jason Few; “Bu test programı, yaşamı kolaylaştıran yöntem ve araçları kullanmayı seven müşterilere hiç görülmemiş bir rahatlık sağlayacak” açıklamasını yaptı.

INSTANTMOTO’ların ilk etapta, Kasım ayından itibaren Amerika’da alışveriş merkezleri ve havaalanlarında, yaklaşık 20 noktada kullanıma açılması bekleniyor. Otomatlarda, MOTORAZR™ cep telefonları, Bluetooth kulaklık setleri, araç şarj cihazları gibi 25’ten fazla Motorola ürünü bulunacak. Test kullanımından sonra INSTANTMOTO’ların diğer ülkelerde de hizmete sunulması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 10.10.2006
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler