Nokia Nseries'de müzik esintisi

Nokia Nseries'de müzik esintisi

Nokia, New York Open Studio etkinliğinde tanıttığı Music Edition Nokia N70, Nokia N73 ve Nokia N91 8GB ile mobil müzikteki yeniliklere son noktayı koyuyor. Gelişmiş mobil müzik tecrübesi ile siyahın sadeliği Nokia Nseries Music Range’de birleşiyor.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, New York’ta düzenlediği Open Studio etkinliğinde, Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarının yeni serisini tanıttı: Nokia Nseries Music Range.

Nokia N91 8GBNokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition ve N91 8GB’den oluşan Nokia Nseries Music Range, herkesin içinde var olan müzisyene hitap eden gelişmiş mobil müzik deneyimleri ile sade siyah dış tasarımı bir araya getiriyor. Her üç multimedya bilgisayarında da özel müzik tuşları, kolay senkronizasyon ve müzik listelerinin yönetimi için Nokia PC Suite ve yeni bir yazılım, ek hafıza kapasitesi bulunuyor. Özellikle 8GB büyüklüğündeki sabit diskiyle Nokia N91 8GB, tam donanımlı bir müzik makinesi olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca Nokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition ve Nokia N91 8GB, sırasıyla 1GB, 2GB ve 8GB’lik hafızalarıyla favori şarkılarınızı kaydetmek için daha çok yer sunuyor. Dünyanın en yaygın müzik formatları MP3 ve AAC desteğiyle, her şarkı dinlenebiliyor. Daha da gelişmiş ses kalitesi için ise, standart 3.5mm stereo hoparlör çıkışıyla uyumlu bir kulaklık kullanılabiliyor.

Nokia Nseries Music Range’in Web bağlantısıyla da kaliteli müzik keyfini her an yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz sanatçılar hakkındaki son haberlere kolaylıkla ulaşabilir, konser biletleri satın alabilir ve son çıkan parçaları dinleyebilirsiniz. Nokia, podcasting, istediğiniz istasyonu seçebileceğiniz Station Directory ve Visual Radio özelliği taşıyan Stereo FM radyo, Music Recommenders seçenekleriyle mobil müzikte sınırları kaldırıyor.

Nokia N91 8GB

Cebinizdeki müzik kutusu
Nokia N91 8GB, en iyi müzik teknolojisini cebinizde taşıma imkanı sunuyor. Ürün, 8GB’lik sabit disk özelliği ile 6000’e kadar şarkı kaydedilebiliyor. Tek tuşla müzik erişimi, uzaktan kumandalı premium kulaklık, Windows Media Player uyumu, Bluetooth bağlantı desteği ve Nokia Nseries Music Range’i oluşturan diğer önemli özellikleri ile yeni Nokia N91 8GB, tam bir müzik kutusu.

Dijital özellikler ses ile buluşuyor
Yeni Nokia N73 Music Edition, 2GB hafızası, müzik keyfi için özel olarak geliştirilen stereo hoparlörü ve Windows Media Player uyumu ile mükemmel bir multimedya bilgisayarı. MP3, AAC, AAC+, eAAC+ ve WMA desteğiyle istediğiniz melodiyi seçebilir ve dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Carl Zeiss optik desteği ve otofokuslu 3.2 megapiksel (2048x1536 piksel) kamera gibi fotoğrafçılık özellikleriyle donatılmış olan Nokia N73 Music Edition, dijital deneyim ile sesin sarsılmaz birlikteliğini temsil ediyor.

Hepsi bir arada müzikçalar
1GB hafızası ile Nokia N70 Music Edition cebinizde daha çok sayıda şarkı taşıma imkanı veriyor. Dijital müzik parçaları seçiminizle müziğinizi size özel hale getirebilir, müzik fonksiyonuna tek tuşla ulaşabilirsiniz. Ayrıca uzaktan kumandalı kulaklıklarınızı kullanabilirsiniz. Zengin donanımlarıyla bu kompakt paket alanının en iyi multimedya performansına sahip.

Nokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition ve Nokia N91 8GB modelleri 2007 yılının ilk çeyreğinde mobil müzikseverlerle buluşuyor.

Nokia N91 8GB ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 7.10.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler