Ericsson iş ortaklığı programını duyurdu

Ericsson iş ortaklığı programını duyurdu

Ericsson yeni teknolojilerin hayata geçmesinde, esnek ve hızlı çözümler yaratılmasında birlikte çalıştığı iş ortaklarına, gelişen ve değişen telekomünikasyon sektöründe daha etkin ve aktif şekilde yer alabilmelerini sağlayacak “Ericsson Partner Program”ı 21 Eylül 2006’da gerçekleştirilen bir etkinlik ile duyurdu.

Telekom, bilişim ve medya sektörlerinde yaşanan yakınlaşma, değişen kullanıcı ihtiyaçları ve giderek artan oyuncu sayısı ile pazarda kalabilmek için değişime ayak uydurmaktan daha fazlası gerekiyor. Ericsson yeni teknolojilerin hayata geçmesinde, esnek ve hızlı çözümler yaratılmasında birlikte çalıştığı iş ortaklarına, gelişen ve değişen telekomünikasyon sektöründe daha etkin ve aktif şekilde yer alabilmelerini sağlayacak “Ericsson Partner Program”ı 21 Eylül 2006’da gerçekleştirilen bir etkinlik ile duyurdu.

Karşılıklı etkileşim ve güvenin temel olduğu bu programın amacı, pazarda ihtiyaç duyulan kullanımı kolay, hızlı, yaratıcı, katma değerli, kişiselleştirilmiş ve özel çözümleri yaratmak olacak. Çok oyunculu, çoğul endüstrili bu yeni ortam ile Ericsson, sektörü yönlendirmeye devam edecek.

“Ericsson Partner Program” iki ana kategoriden oluşuyor. Solution Partner Program (Çözüm İş Ortaklığı Programı) ve Innovation Partner Program (Inovasyon İş Ortaklığı Programı). “Solution Partner Program”, çözüm satış ve sistem entegrasyonu alanında faaliyet gösteren İş Ortaklarına odaklanırken, “Innovation Partner Program” ise Türkiye'de ve dünyada yeni teknolojiler geliştiren yenilikçi iş ortaklarına odaklanmaktadır.

Ericsson Partner Program hakkında konuşan Ericsson Genel Müdürü Jan Kemwall “Bu program sayesinde iş ortaklarımızla, uygulama, satış ve pazarlama, yetkinlik gelişimi, fonlama ve yatırımcılar bilgi aktarımı gibi konularda çok daha yakın çalışmayı hedefliyoruz. Bunun yanında amacımız, sektörün gelişimi için, iş ortaklarımıza yeni teknolojiler geliştirilmesi konusunda tüm desteği sağlamak ve son kullanıcıları daha zengin bir mobil yaşam tarzı ile tanıştırmak.“ dedi.

Ericsson, “Ericsson Partner Program” ile iş ortaklarına temel olarak aşağıdaki 4 ana başlıkta fayda sağlayacak.

1. Pazarlama ve Satış (yurtiçi ve yurtdışı),
2. Teknoloji Transferi
3. Yetkinlik Gelişimi
4. Fonlama ve Yatırımcılar Bilgi Transferi



Eklenme tarihi: 25.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler