Soygunu 'cep'ten canlı izleyin

Soygunu 'cep'ten canlı izleyin

Güvenlik kamera görüntüleri eş zamanlı olarak cep telefonuna geçilebilecek.Güvenlik hizmetleri alanında faaliyet gösteren Pronet, güvenlik kamerası görüntülerinin gerçek zamanlı olarak cep telefonu, PDA ve kişisel bilgisayarlar üzerinden izlenmesine olanak veren Servision sistemini satışa sundu. Pronetten yapılan açıklamaya göre, Pronet tarafından geliştirilen Servision sistemi, güvenlik kamerası görüntülerine zaman ve mekandan bağımsız olarak sınırsız ulaşım imkanı sunuyor.

Sistem, gerek ev kullanıcılarının, gerekse farklı sektörlerden kurumsal kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir çözüm oluşturuyor. Hareketli araçlar içerisine kurulmuş kameralar gerçek zamanlı olarak izlenebilirken, birden fazla kamerayı aynı anda takip etmek de mümkün oluyor.

Kameranın takip ettiği alanda bir hareket olduğu zaman istenildiği takdirde kullanıcılara otomatik olarak uyarı mesajı gönderebilen Servision, aynı zamanda diğer mevcut alarm sistemleriyle de entegre olarak çalışabiliyor. GPRS üzerinden kablosuz olarak çalışan Servision sisteminden, Symbian uyumlu cep telefonları ve PDA'ların yanı sıra gerekli donanıma sahip kişisel bilgisayarlar aracılığıyla da yararlanabilmek mümkün.



Eklenme tarihi: 21.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler