Turkcell-im ile Superman, Bugs Bunny, Harry Potter cebinizde

Turkcell-im ile Superman, Bugs Bunny, Harry Potter cebinizde

Turkcell, dünyanın en büyük ve en üretken eğlence şirketlerinden biri olan Warner Bros. ile içerik anlaşması imzaladı. Turkcell aboneleri bundan böyle Warner Bros.’un her biri bir ikon haline gelmiş olan Superman, Batman, Bugs Bunny, Harry Potter, Looney Tunes gibi markalarının içeriklerine Turkcell-im üzerinden ulaşabilecekler.

Harry Potter Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar konuyla ilgili olarak Warner Bros gibi güçlü markalarla işbirliğinden mutluluk duyduklarını belirterek “Müşterilerimize geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmak bizim stratejik önceliklerimizden biri. Bu strateji doğrultusunda gerçekleştirilen anlaşma, yeni lanse ettiğimiz Turkcell im’deki içerik servislerimizi zenginleştirecektir” dedi.

Warner Bros. Digital Distribution bünyesindeki Global Wireless firmasının Başkan Yardımcısı Billy Wright ise, “Türkiye’de gelişmekte olan bir mobil piyasa var. Warner Bros. Entertainment olarak Superman, Batman, Bugs Bunny ve daha birçok sevilen ve ikonlaşmış kahramanın yer aldığı içeriklerle, Türkiye’de ilk kez Turkcell’le piyasaya girmemizin bize azami görünürlük sağlayacağı inancındayım” dedi.

Yapılan anlaşma doğrultusunda Warner Bros. Turkcell’e aralarında Superman Returns, Batman, Looney Tunes ve Hanna-Barbera gibi isimlerin de bulunduğu, kendisine ait popüler markalara ait oyunlar, zil sesleri, ekran koruyucular, alarmlar, mobil uygulamalar ve video klipler sağlayacak.

Turkcell müşterilerinin tek bir adresten tüm katma değerli Turkcell servislerine ulaşımını sağlayan Turkcell-im’de, zengin içeriği sağlayan çok sayıdaki ulusal iş ortağının yanı sıra dünyanın en köklü, en büyük müzik şirketlerinden EMI, global oyun sektörünün liderlerinden EA GAMES gibi birçok uluslararası şirketler içerikleriyle yer alıyor.



Eklenme tarihi: 17.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler