Turkcell'in zengin dünyası CeBIT ziyaretçilerini hayata bağladı

Turkcell'in zengin dünyası CeBIT ziyaretçilerini hayata bağladı

Avrasya’nın en büyük bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri fuarları arasında yer alan CeBIT Bilişim Eurasia’yı bu yıl 9. kez ana sponsor olarak destekleyen Turkcell, 7. salonda bulunan standında Turkcell’le Bağlan Hayata” konsepti çerçevesinde eğlenceden iş dünyasına uzanan geniş bir yelpazede hayatı kolaylaştıran ve zenginleştiren mobil teknolojilerdeki son yenilikleri tanıttı.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda, 7. salondaki (“Mobil İletişim ve Tüketici Elektroniği” salonunda) 1063 m2 bir alanda ziyaretçilerini ağırlayan Turkcell, ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere “Bağlan İnternete”, “Bağlan E-postana”, “Bağlan İşine”, “turkcell-im”, “gnçtrkcll”, “3G” ve “Geleceğin Dünyası” başlıkları altında tanıttı.

Fuar kapsamında Turkcell standını ziyaret ederek hizmetler hakkında ayrıntılı bilgi alanlar arasında Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı yer aldı.

Hafta sonu teknoloji meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği CeBIT Bilişim Eurasia’da, TurkcellMobil İmza, Mobil TV ve “Akıllı Araba” profesyonellerin odak noktası olurken, fuarın tamamını 3G kapsama alanına alan Turkcell, ziyaretçilere fuar süresince 3G telefonlarla görüntülü mobil iletişim deneyimi yaşama imkanı sundu. Fuara katılanlar, 3G kapsama alanında bulunan Beyoğlu’ndaki Turkcell standındaki ziyaretçilerle de 3G üzerinden konuşma imkanı buldular. Turkcell Bilişim Zirvesi kapsamında gerçekleştiren çeşitli panellerde ise ziyaretçiler Turkcell’in sunduğu son teknolojik yenilikler hakkında bilgi sahibi oldular.

TurkcellPDATurkcell standı fuar boyunca konser ve gösterilere de sahne oldu. Turkcell standına gelen ziyaretçiler, her gün ünlü radyo programı sunucusu Geveze tarafından sunulan yarışmalara katılarak hediye kontör, TurkcellConnect Kart ve TurkcellPDA kazandılar ve dans grubunun şovunu seyrederek eğlendiler. Hafta sonunda Hadise ve Nil Karaibrahimgil sahne alarak ziyaretçilere müzik şöleni ziyafeti sunarken talk showları ile Avrupa Yakası’nın “Sertaç”ı Yavuz Seçkin ve radyonun eğlenceli ikilisi Cenk & Erdem katılımcıları coşturdu.

Stand etkinlikleri kapsamında hafta boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde ziyaretçiler, “A Milli Basketbol Takımı” oyuncuları ile sohbet etme imkanı buldular. Samimi havada geçen sohbet toplantılarında ziyaretçiler ayrıca Türkiye’nin önde gelen spor yorumcuları Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu’nu dinleme ve konuşma fırsatı buldular. “Sınav” filminin yönetmeni Ömer Faruk Solak’ın ve Sınav filmi oyuncularının da katıldığı sohbet toplantılarında ayrıca Turkcell’in ana sponsor olarak desteklediği Kayserispor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ve spor spikeri Ercan Taner de yer aldı.

TurkcellPDA ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 13.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler