CeBIT'te Bluetooth çıkarması

CeBIT'te Bluetooth çıkarması

Bluetooth iletişim ve müzik aksesuarlarında lider marka Jabra, CeBIT Bilişim Eurasia Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuar’ında 7. Salon, 122 numaralı standda Bluetooth teknolojisi ile tasarlanmış son kulaklık ve mobil müzik ürünlerini sergiliyor. 2006 yılını mobil müzik yılı olarak ilan eden Jabra, sektöre yönelik yeni ürünlerini son kullanıcıya tanıtıyor.

Jabra Bluetooth teknolojisinin lider markası Jabra, CeBIT Bilişim Eurasia’da yeni Bluetooth kulaklık modellerinin yanı sıra, mobil müzik sektörüne yönelik ürünlerini de tanıtıyor. Kullanıcılardan büyük beğeni kazanan ve Jabra’nın ilk mobil müzik ürünü olan Jabra BT620s ve A320s’in yanı sıra piyasaya yeni sürülecek olan Jabra A120s Bluetooth müzik adaptörü, Jabra A125s iPod için Bluetooth adaptör, Jabra BT325s kablolu ve Bluetoothlu stereo kulaklık, Jabra C820s yüksek performanslı, aktif gürültü engelleme özelliği bulunan stereo kulaklığı teknoloji meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Jabra ayrıca, özel tasarım olan Jabra JX10’un siyah ve koyu kırmızısını da CeBIT Bilişim Eurasia’da görücüye çıkarıyor. Jabra’nın CeBIT Bilişim Eurasia’da sergilediği yeni ürünleri şu özellikleri gösteriyor:

Jabra BT620s
Jabra, BT620s ile kullanıcılara hem kablosuz müzik dinleme, hem de müzik dinlerken cep telefonuna gelen çağrıları yanıtlama imkanı sunuyor. 14 saat müzik dinleme, 16 saat konuşma olanağı veren Jabra’nın ilk mobil müzik ürünü Jabra BT620s, aynı anda iki Bluetooth’lu ürüne bağlanabiliyor. Böylelikle, Jabra BT620s sahipleri hem mp3 çalarlarını ya da bilgisayarlarını hem de cep telefonlarını BT620s’e bağlayarak kablosuz müzik dinleme keyfi ile Bluetooth kulaklık kullanma keyfini bir arada yaşıyor.

Jabra A320s
Jabra A320s, bilgisayar ya da laptopun Bluetooth bağlantısı yaparak Jabra BT620s stereo kulaklık, PDA, dijital kamera, yazıcı, mobil telefon, akıllı telefon ve benzeri ürünlere bağlanabilmesini sağlıyor. Birbirleriyle mükemmel uyum sağlayan ve kullanıcıların mobil olarak müzik dinlerken cep telefonlarıyla da görüşmelerine imkan tanıyan Jabra BT620s ve Jabra A320s mobil müzik sektörünün en çok konuşulan ürünleri olma iddiasını taşıyor.

Jabra A120s
Jabra A120s, mobil telefon, bilgisayar ya da herhangi bir müzik çalara Bluetooth fonksiyonu kazandırıyor. 3.5 mm’lik jak uyumlu tüm cihazlara Bluetooth işlevi sağlayan Jabra A120s ile 10 saate kadar mobil müzik dinlenebiliyor.

Jabra A125s
iPod’lar için özel olarak tasarlanmış Jabra A125s, iPod’ları Bluetoothlu hale getirerek kullanıcıya kablosuz müzik dinleme rahatlığı sunuyor. iPod mini, iPod Photo ve iPod nano ile kullanılabilen Jabra A125s ile 10 saate kadar hem müzik dinlenebiliyor.

Jabra BT325s
Yüksek performans ile müzik dinlerken cep telefonu ile konuşma keyfi sunan Jabra BT325s, kullanıcıların MP3 çalar ya da diğer müzik aletlerinden müzik dinlerken, gelen telefon çağrılarına yanıt verebilmelerini ya da arama yapabilmelerini sağlıyor. Jabra BT325s’in 8 saat müzik dinleme / konuşma, 240 saat bekleme süresi bulunuyor.

Jabra C820s
Jabra’nın kablolu kulaklıklarından biri olan Jabra C820s, kullanıcılara mobil telefon, müzik çalar ya da bilgisayardan stereo müzik dinleme imkanı sunuyor. Jabra C820s’in en büyük özelliği ise dışardan gelen istenmeyen sesleri engellemesi.

Jabra BT320s
Jabra’nın mobil müzik sektörüne sunduğu en yeni ürünü olan BT320s ile kullanıcılar çağrı kaçırma derdi olmadan yüksek ses kalitesinde müzik dinleyebiliyor. Uzaktan kontrol arayüzü sayesinde, kesintisiz olarak müzik dinleyebiliyorlar. 6 saat konuşma / müzik dinleme, 160 saat de bekleme süresi bulunan BT320s, değiştirilebilir stereo kulaklıklarla satılıyor.



Eklenme tarihi: 10.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler