Asus telefonlar Türkiye'de (V70, J202, V75, V80, P525)

Asus telefonlar Türkiye'de (V70, J202, V75, V80, P525)

Geçtiğimiz aylarda cep telefonu pazarına hızlı bir giriş yapan Asus, yeni cep telefonu modellerini duyurdu. Asus V70, yüksek çözünürlüklü kamerası ve sonsuz kayıt yapabilme özelliği, kullanıcılarına değerli anlarını istedikleri kadar çekme, istedikleri kadar kaydetme olanağı sunuyor. Ayrıca Bluetooth’u, MP3 çalar özelliği, çıkarılabilir hafıza kartı gibi ek özellikleri onu tam bir çokluortam telefonu yapıyor.

Asus V80Barındırdığı bütünleşik hoperlörü sayesinde kulaklığı olmadan bile, yüksek ses kalitesi sunabilen Asus V75 de, MP3 çalar özelliği ile müziksiz yaşayamayanların en yakın arkadaşı.

Asus V80 modeli ise 2 MP'lik yüksek çözünürlüklü ve oto-fokuslu kamerası, en canlı görüntüleri anında yakalıyor; Bluetooth özelliğiyle bu görüntüler anında yazıcıya gönderilerek çıkış alınabiliyor.

Yeni ürünlerden Asus J202 ise yepyeni bir eğlence ve çokluortam deneyimi yaşatmak için tasarlandı. Harekete duyarlı Asus J202 ile kullanıcılar, tuşları hiç kullanmadan, sadece telefonu ellerinde hareket ettirerek oyun oynayabilecek

Asus V70Asus V75Asus J202
Asus P525Teknoloji gücünü şimdi de telefonlarıyla konuşturan ASUS, PDA telefonu P525 ile yenilikçi teknolojinin lideri olmaya devam ediyor. Mobil ofis programları ve öncü iş çözümleriyle ofisleri ceplere taşıyan ASUS P525 ile e-postalara her yerden ulaşabiliyor. Kablosuz internet bağlantısı özelliğine sahip ASUS P525'in kart tarama özelliği sayesinde, kartvizitler kamerayla tarayıp otomatik olarak hafızaya alınabiliyor. ASUS P525, Quad Band GSM/GPRS ağlarında telefon değiştirmeden dünyanın her yerinden konuşmayı sağlıyor.

Asus V80 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus P525 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus V75 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus J202 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus V70 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 7.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler