CeBIT'te Nokia'yı “Yaşayın”!

CeBIT'te Nokia'yı “Yaşayın”!

Mobil iletişim devi Nokia, kullanıcıların hayatına renk katacak birçok yeni ürün ve deneyimi, 5-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda tanıtacak. Ziyaretçiler mobil dünyadaki son gelişmelerle Nokia standında buluşacak ve ürünleri bire bir deneme fırsatını yakalayacak.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, 5-10 Eylül tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na katılıyor. Salon 7’deki 450 metrekarelik Nokia standının en büyük özelliği, ziyaretçilerin tüm Nokia ürünlerini bire bir denemesi olacak. Nokia fuarda ayrıca Nokia Nseries cihazların Flickr, LifeBlog, Google Earth, Podcast, Video Streaming gibi özelliklerini de mobil cihaz kullanıcılarının “deneyimine” sunacak. Standda ayrıca Nokiasupersound06 yarışmasına ayrılmış son derece renkli bir alan, Düşler Atölyesi çalışmaları ve sergisi, dijital fotoğrafçılık, sinema ve müzik konularında uzman kişilerce düzenlenen özel seminerler de yer alacak.

Multimedya Dünyasıyla Tanışın!
Farklı Nokia özelliklerinin bölüm bölüm sergileneceği standın en dikkat çekici kısımlarından biri, Nokia’nın gelişmiş kamera sistemlerinin ağırlıklı olarak tanıtılacağı görüntüleme ve video bölümü. Bu bölümde Flickr üzerinden Online Blogging, video çekimi ve izleme, video düzenleme (editing) gibi uygulamalar Nokia multimedya bilgisayarları üzerinden gerçekleştirilecek. Ziyaretçilerin telefon ve uygulamaları bizzat deneyeceği bu bölümde özellikle Nokia N73 ve N93 multimedya bilgisayarları tanıtılacak.

Nokia’nın müzik ve ses uygulamalarının ön plana çıkacağı müzik bölümünde ziyaretçiler N91, N73, N80, N71, N70, N72, 6270, 6233, 3250 gibi modellerin müzik performansını bire bir deneyebilecekler. Bu bölüm aynı zamanda, Nokia’nın bu yıl ikincisini düzenlediği Nokiasupersound yarışmasının yer alacağı özel bir alanı da barındıracak.

Ses ve görüntülemenin ötesinde, cep telefonundan televizyon izlemek de mümkün! CeBIT’teki Nokia standının özel olarak hazırlanmış mobil TV bölümünde, henüz Türkiye’de hayata geçmemiş bir servisi tanıtacak. Fuar ziyaretçileri Nokia N92 üzerinden mobil televizyon uygulamasının örneklerini görecekler.

Özellikle harita ve mobil arama fonksiyonlarının ön planda olduğu bölümde ise Nokia N93, N80, N73 ve N71 multimedya bilgisayarları ziyaretçilerin kullanımına açılacak. Mini Map ile İnternet’te sörf keyfi, mobil arama, Yahoo! Go gibi servisler, Nokia standının bu bölümünde yakından tanıtılacak.

Nokia’nın CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’ndaki geniş standında ayrıca iş dünyasına, genel kullanıma, mobiliteden vazgeçemeyenlere yönelik birçok farklı ürün de tanıtılacak.



Eklenme tarihi: 5.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler