Avea servisleri biDünya’da birleşiyor

Avea servisleri biDünya’da birleşiyor

Avea, abonelerinin katma değerli servislere daha kolay ve rahat ulaşmasını sağlamak için servislerini biDünya altındaki çeşitli kategorilerde topluyor. biDünya’da eğlenceden müziğe, bilgiden mesaja, bankacılık işlemlerinden internete kadar sayısız ürün ve hizmet bulunuyor. biDünya servis konsepti, abonelerinin gündelik hayatlarında kullandıkları servisleri zengin bir menüde kolaylıkla sunmanın yanı sıra hayatı renklendiren ve ihtiyaçlara cevap veren servisler dünyasını kullanıcılarına sunuyor.

Avea biDünya biDünya’ya www.avea.com.tr ‘de yer alan biDünya ikonu tıklanarak, WAP ayarları yapılmış telefonlardan wap.avea.com.tr ‘a girilerek, telefon ekranına *100# tuşlayıp arama tuşuna basılarak ya da destekleyen telefon modellerinden AveaMenü yazılımı yüklenerek telefon üzerinden ulaşılabiliyor.

biDünya’da tüm servisler çeşitli kategoriler altında toplanıyor

Eğlence kategorisinden, hem Avea hem de Avea çözüm ortaklarının sunduğu logo-melodi, tema-video, oyun, chat, AveaMüzik, Ringa, MultiMediaStudio, MobilBilet, Sinema ve FotoAvea gibi eğlence servislerine ulaşılabiliyor.

Müzik kategorisinden, Ringa, Melodi Servisleri, AveaMüzik ve Karaoke servislerine ulaşılıyor.

Bilgi bölümünde yer alan servisler ise, Bilgi Paketleri, MesajlaÖğren, WAPMesajlaÖğren, *100#, SorÖğren, MotorluTaşıtlarSınavı, OrtaöğretimKurumlarSınavı, DevletParasızYatılı ve Burslu Sınavı Sonuçları, Özel Okullar Sınavı, AçıkİlköğretimOkulu Sınav Sonuçları, AçıkÖğretimLise Sınav Sonuçları, SSK Bilgi Servisi, TUIK’ten İstatistik Bilgileri, ÖSS Sonuçları, Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, KaçKaç, Fatura, Güncel, 152 Bilinmeyen Numaralar, MobilMarket ve MobilBilgilendirmeProjeleri.

Mesaj bölümünde, MMS, VideoMMS, MultiMediaStudio, Chat, GPRS üzerinden SMS, WebSMS, SabitTelefonamesaj, Telesekreter, FotoAvea, TekNumara, BasKonuş ve PratikMesaj gibi mesaj servisleri bulunuyor.

Mobil Devlet kategorisinde, MotorluTaşıtlarSınavı, OrtaöğretimKurumlarSınavı, DevletParasızYatılı ve Burslu Sınavı Sonuçları, Özel Okullar Sınavı, AçıkİlköğretimOkulu Sınav Sonuçları, AçıkÖğretimLise Sınav Sonuçları, Öğretmen Atama Sonuçları, SSK Bilgi Servisi, TUIK’ten İstatistik Bilgileri, ÖSS Sonuçları, Gazi Üniversitesi, ve Anadolu Üniversitesi bilgi servisleri yer alıyor.

Televizyon bölümünde ise MobilVizyon, Video ve TV Rehberi servislerinden faydalanmak mümkün.

İşlemler kategorisinden, KontörPaylaş, Kontörİste, Fatura, Güncel, ArayanıBil, ŞimdiAra, MesajlaÖğren, WAPMesajlaÖğren, Tek Numara, 152 Bilinmeyen Numara, UzaktanYönlendir, NumaramıDuyur, AveaMenü, Kontör Yükleme Servisleri, Telesekreter, Ödemeli Arama, Konferans, Çağrı Yönlendirme, Çağrı Bekletme, 64KB SIM Servisleri, MobilBanka, MobilSipariş ve MobilBağış gibi servislere ulaşılabiliyor.

Internet kategorisinde yer alan servisler, BlackBerry, GPRS/EDGE, WAP, BasKonuş, Faks&Data, MobilBağlantı ve Tek Numara.

Banka&Alışveriş bölümünden MobilBanka, MobilBilet, MobilSipariş, MobilMarket ve Kontör Yükleme servislerinden yararlanılabiliyor.

Ayarlar kategorisinden ise GPRS, WAP, DATA WAP, MobilVizyon, BasKonuş, MMS ve KaçKaç ayarlarını almak mümkün.



Eklenme tarihi: 4.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler