Sony Ericsson CeBIT Bilişim Eurasia'da

Sony Ericsson CeBIT Bilişim Eurasia'da

Kullanıcıların karşısına daima en çekici ve en yenilikçi ürünlerle çıkmayı hedefleyen Sony Ericsson, tüketici elektroniği fuarı CeBIT Bilişim Eurasia'ya bu yıl da katılıyor.

Mobil müzik ve görüntülemenin lider markası
Sony Ericsson, cep telefonundan müzik dinlemeyi ciddiye alan portföyü Walkman® telefon ailesiyle fark yaratacak. Standın müziği tüm gün Walkman telefondan çalarken tüketiciler; W810i, W300i, W700i'nin yanı sıra yeni Walkman telefonlar W950i, W850i ve W710i ve müzik aksesuarları MPS-60 ve MDS-60'ı deneme şansı yakalayacak.

Walkman markasını başarılı şekilde cep telefonuna entegre ettikten sonra “CyberShot™” markasıyla da cep telefonlarında yeni bir çığır açan Sony Ericsson, fuarda CyberShot™ markalı ilk ürünü K790i ile tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Kullanıcılar, K790i'nin otofokuslu 3.2 megapiksel kamerasının dahili Xenon flaşlı çekim kalitesine şahit olurken, Sony Ericsson mühendisleri tarafından cep telefonu endüstrisine kazandırılmış BestPic™ uygulamasını da deneyebilecek. Bu uygulamayla kullanıcılar, fotoğrafı çekme anı ve sonrasında 3.2 megapiksel boyutunda tam dokuz fotoğrafa sahip olacak.

Sony Ericsson P990iSmartphone'ların kralı Sony Ericsson standında
P serisindeki başarılı telefonların ardından merakla beklenen P990i, Sony Ericsson standının gözdeleri arasında yer alacak. İş dünyasının işini kolaylaştıran pek çok uygulamayla birlikte gelen, 3. nesil ve kablosuz bağlantıya olanak tanıyan, kartvizit tarama uygulamalı, çoklu işlem yapabilen yeni nesil akıllı telefon P990i kurumsal kullanıcıların ilgisini çekecek.

Sony Ericsson'un akıllı telefonlar kategorisindeki yeni serisinin ilk ürünü M600i'de, çalışanlarına akıllı telefon vermek isteyen iş sahipleri ya da şık tasarımlı bir mesajlaşma telefonu arayanların gözüne çarpacak.

Sony Ericsson'un en geniş ürün portföyü
Kullanıcıların Sony Ericsson stand deneyimi bu kadarla da kalmayacak. Ortaklık kurulduğundan bu yana en geniş ürün portföyüne ulaşan şirket, temel iletişim telefonları J100i, J220i, J230i ve K serisinde tüketiciler tarafından benimsenmiş modellerin bir üst seviyeleri olan K610i, K510i ve K310i'yi sergileyecek.



Eklenme tarihi: 4.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler