Cep operatörleri CeBIT'e hazır

Cep operatörleri CeBIT'e hazır

Önümüzdeki hafta İstanbul’da yapılacak Cebit 2006 fuarında GSM operatörleri de standlarıyla ziyaretçilerini bekleyecekler.

Turkcell
TurkcellTurkcell, 9. kez ana sponsor olduğu fuar boyunca ziyaretçilere Bağlan İnternete, Bağlan E-postana, Bağlan İşine, Turkcell’im, gnçtrkcll, 3G ve Geleceğin Dünyası başlıkları altında ürün ve hizmetler sunacak.

'Bugün, eğlence, müzik, chat/mesaj, spor, asistan' kategorilerini içeren Turkcell’im hizmetinin katma değerli tüm ürün ve servislerini tek iletişim ve erişim noktasında toplayan cep interneti olduğunu açıklayan şirket yetkilileri, hizmetin 300 binden fazla güçlü, zengin ve telefona uygun içerik, kolay dolaşım, kişiselleştirme ve özelleştirme araçlarını sağladığını söyledi.

Operatör markalı PDA
TurkcellMobilİmza hizmetinin ise elektronik imza teknolojisini güvenli bir şekilde cep telefonlarına getirdiğini ve kullanıcıları sıra beklemekten kurtardığını anlatan yetkililer, bu hizmetin Türkiye’de bir ilk olduğunu duyurdu.

TurkcellMobilİmza sayesinde kullanıcılar sadece diledikleri yerde, diledikleri zaman elektronik ortamlarda imzalarını atmakla kalmayıp, çok sayıda şifre kullanma derdinden ve birçok internet güvenliği riskinden kurtulacak.

Bağlan İnternete bölümüne uğrayan ziyeretçileri TurkcellPDA ürününün beklediğini belirten yetkililer, bu ürünün Türkiye’de operatör markalı ilk ve tek PDA ürünü olarak iletişim ve eğlence ihtiyacına yanıt verdiğini ifade etti.

Telsim
Telsim - VodafoneCep telefonu operatörü Telsim (Vodafone), 5-10 Eylül 2006 tarihleri arasında, Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nda yeni servislerini tüketicilerle buluşturacak.

Fuarın 7 numaralı salonunda, toplam 851 m2’lik bir alanı kapsayan standıyla yer alacak olan Telsim, birbirinden avantajlı hizmet ve çözümlerini bir araya getirecek.

Telsim faturalı, kontörlü ve kurumsal ürün ve servislerinin tanıtımlarının yapılacağı standın Müşteri Hizmetleri bölümü ise, hat aktivasyonundan SİM Kart değişikliğine, kredi kartıyla fatura tahsilatından paket değişikliğine kadar tüm hizmetleri fuar süresince Telsim abonelerine sunacak.

Yeni çözümler
Telsim standında ürün tanıtımları ve hizmet sunumlarının yanı sıra “mobil eğlence merkezi” de yer alacak. Mobil eğlence merkezinde adrenalinleri doruğa çıkaracak, heyecanlı ve eğlenceli sürpriz etkinlikler ziyaretçileri bekliyor olacak. Mobil eğlence merkezi ayrıca, ziyaretçilerin hem keyifli dakikalar geçirmeleri hem de çeşitli hediyeler kazanmaları amacıyla teknolojiyle eğlencenin içiçe geçeceği interaktif oyun alanlarını da içerecek. Telsim yetkilileri teknolojinin dinamizmini CeBIT Fuarı’na yansıtmaya hazırlanan Telsim standının ziyaretçilerini birbirinden keyifli sürprizler beklediğini belirityor.

Avea
AveaCep telefonu operatörü Avea bu yıl CeBIT’te 8. holde yer alacak ve toplam 988 metrekarelik standında bir yandan yepyeni ürünlerini lanse ederken; diğer yandan mevcut ürünlerinin tanıtımlarını gerçekleştirecek ve geleceğin teknolojilerini fuar katılımcıları ile paylaşacak.

Avea ayrıca gün boyu sürecek dans gösterileri, ünlü sanatçıların Avea standını ziyareti ve sürpriz hediyeli interaktif oyunlar ile CeBIT boyunca eğlence rüzgarları da estirecek.

SMS yarışması
Avea standında CeBIT 2006 için özel olarak hazırlanan bir çok etkinlik yer alıyor. Fuar ziyaretçilerinin belli zaman aralıklarıyla sorulacak sorulara SMS ile yanıt vererek katılabilecekleri sürpriz hediyeli SMS yarışması, şarkı söylemeyi seven konuklar için kayıt yapılabilen karaoke oyunu bu etkinliklerden bazıları.

Avea standını fuar süresince çeşitli sürpriz sanatçılar da ziyaret edecekler. Fuar için özel olarak hazırlanan ‘OHBE oyunu’ ise Avea’nın sevimli Gibigibi karakterlerinin kullanıldığı dinamik bir java puzzle oyunu. Çeşitli seviyeleri olan ve puan toplama yoluyla oynanan bu oyunun katılımcılarına çeşitli sürpriz hediyeler de verilecek. Avea standını ziyaret edecek aboneler ise, standda anında kayıt yaptırarak bir hafta süreyle Astroloji, Futbol, İstanbul ve Sinema bilgi paketlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.



Eklenme tarihi: 4.09.2006
Kaynak: Mobilkuşak

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler