Turkcell'in zengin dünyası, CeBIT ziyaretçilerini hayata bağlıyor

Turkcell'in zengin dünyası, CeBIT ziyaretçilerini hayata bağlıyor

Turkcell, CeBIT Bilişim Eurasia 2006’da “Turkcell’le Bağlan Hayata” konsepti altında sunacağı ürün ve hizmetleri, 31 Ağustos 2006 tarihinde Conrad Oteli’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla duyurdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Turkcell Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Filiz Karagül Tüzün, Avrasya’nın en büyük bilişim ve telekomünikasyon teknolojileri fuarları arasında yer alan CeBIT Bilişim Eurasia’yı bu yıl 9. kez ana sponsor olarak desteklemekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Tüzün “CeBIT Bilişim Eurasia iş ilişkilerini geliştirmek ve farklı pazarlara açılmak isteyen profesyonellere eşsiz bir zemin sunuyor. Bizim için de iş ortaklarımızla ve son kullanıcılarla biraraya geldiğimiz çok önemli bir platform” dedi. Tüzün, CeBIT Bilişim Eurasia’nın her geçen yıl biraz daha büyümesinin, bölgedeki ekonomik ve teknolojik gücün arttığının ve bunun küresel ölçekte karşılık bulduğunun bir göstergesi olduğunu da vurguladı.

Toplantıda bir sunum yapan Turkcell Katma Değerli Servisler Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar CeBIT Bilişim Fuarı boyunca ziyaretçilere “Bağlan İnternete”, “Bağlan E-postana”, “Bağlan İşine”, “turkcell-im”, “gnçtrkcll”, “3G” ve “Geleceğin Dünyası” başlıkları altında sunulacak ürün ve hizmetleri tanıttı. “Gerek bireysel, gerekse kurumsal müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun yeni, kullanımı kolay, zaman kazandıran, yaşamı zenginleştiren ürün ve servislerimizi geliştirerek, hayatı daha keyifli ve konforlu hale getirmeyi, işletmelerin rekabet gücünü ve verimini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Cenk Serdar, bu amaçla Turkcell’in mobil iletişimdeki yeni teknolojileri dünyayla eş zamanlı olarak sunmayı hedeflediğini ve kurulduğu günden bu yana öncü kimliğiyle katma değerli servisler pazarını geliştirmek için çalıştığını aktardı. Serdar, katma değerli tüm ürün ve servislerini tek iletişim ve erişim noktasında topladığı cep interneti Turkcell-im’i de tanıttı. Ayrıca, basın toplantısında Türkiye’de bir ilk olan TurkcellMobilİmza ile Visual Radio gösterildi, Türkiye’nin operatör markalı ilk ve tek PDA’yi olan TurkcellPDA de ilk kez basına tanıtıldı.

Turkcell, TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde, 5 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, 7. salondaki (“Mobil İletişim ve Tüketici Elektroniği” salonunda) 1063 m2 bir alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Günlük Yaşamı Değiştiren ve Kolaylaştıran Uygulamalar, CeBIT 2006’da Turkcell Standında…

Turkcell, bu sene fuarda, “Bağlan İnternete”, “Bağlan E-postana” ve “Bağlan İşine” konsepti altında çalışanlara ve şirketlere sunduğu iş hayatını kolaylaştıran, zaman kazandıran çeşitli ürün ve hizmetlerini de tanıtacak.

“Bağlan İnternete” bölümüne uğrayan ziyaretçileri bekleyen TurkcellPDA ise Türkiye’de operatör markalı ilk ve tek PDA ürünü olarak modern dünyanın tüm iletişim ve eğlence ihtiyacına cevap veriyor.

Turkcell’in gençlik kulübü “gnçtrkcll” de fuar süresince üyelerine çeşitli sürprizler ve faydalar sunmaya devam edecek. Standı ziyaret edenler, yeni mobil teknolojilerle tanışırken, gün boyu devam edecek etkinliklerle eğlence fırsatını da yakalayacak.

Turkcell’in katma değerli tüm ürün ve servislerini tek iletişim ve erişim noktasında toplayan cep interneti “turkcell-im”, 100’den fazla katma değerli servis ve 300.000’den fazla zengin ve güçlü içeriğiyle CeBIT ziyaretçileriyle buluşacak. Eğlenceden haber ve spora, müzikten sohbet ve mesajlaşmaya kadar pek çok katma değerli servise tek bir noktadan kolayca ulaşabilen turkcell-im’in “Bugün, Eğlence, Müzik, Chat/Mesaj, Spor ve Asistan” kategorilerinin tümü 31 Ekim’e kadar ücretsiz gezilebilecek.

Türkiye’de ilk defa cep telefonu üzerinden dinlenen FM radyoyu görsel ve etkileşimli bir ortama taşıyan “Visual Radio” uygulaması ve elektronik imza teknolojisini güvenli bir şekilde cep telefonlarına getiren ve kullanıcıları sıra beklemekten kurtaran “Mobilİmza” demosu da yine fuarda kullanıcılarla tanışmayı bekliyor.



Eklenme tarihi: 2.09.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler