Sony Ericsson Z610i duyuruldu

Sony Ericsson Z610i duyuruldu

Sony Ericsson sıra dışı bir tasarım ve performansı aynı telefonda bir araya getirdi. Yeni duyurulan Z610i’un yalnızca kullanım halindeyken ekrana dönüşen ön kapağındaki ayna görüntüsü; mücevher hissi veriyor.

Sony Ericsson Z610i3. nesil bir telefon olan Z610i’da, 2 megapiksel kamera bulunuyor. Telefon göz alıcı üç renkte piyasaya sunulacak; Çelik Siyah, Gül Pembesi ve Dumanlı Mavi

Sony Ericsson, Tasarım Merkezi Sanat Yönetmeni Eiji Shintani: “Z610i’un eşsiz tasarımında doğadan esinlendik. Okyanusun verdiği o serin hissi yakalayabilmek için ilk kez ayna görüntüsünü ve gizli ekran kullandık.” diyor ve ekliyor: ”OLED teknolojisi telefonun ön yüzünde yakalamayı hedeflediğimiz bu hissi bozmayacak bir ekran yaratmamızı sağladı. Bütün bunların yanı sıra Z610i’daki diğer önemli özellikler onu hem tasarım açısından dikkat çekici hem de her gün kullanılabilecek özel bir telefon ortaya çıkarmamızı sağladı.”

Z610i’un sırrı, telefona bir çağrı, SMS ya da MMS geldiğinde açığa çıkıyor. Gizlenmiş dış ekranın ışığı yanıyor ve çağrıyı bırakan ya da SMS/MMS’i gönderen kişinin bilgileri sanki ekranın üzerinde yüzmeye başlıyor.

Z610i’un baş döndürücü tasarımı, telefonundan en iyiyi bekleyenleri memnun edecek şekilde tamamlandı. Fotoğraf Günlüğü (Picture Blog) uygulaması kullanıcının, 2 megapiksel kamerası ile çektiği fotoğraflarını, ailesi ve arkadaşları ile sadece birkaç tıklamanın ardından İnternet üzerindeki bir günlük sitesi (blogsite) üzerinden paylaşabilmesini sağlıyor.

3. nesil bir telefon olan Z610i’daki 2 inç ekran; görüntülü görüşme ve İnternet’te sörf yapmayı bir keyfe dönüştürüyor. Z610i ayrıca push e-posta ve en son haberlerin telefona akması anlamına gelen RSS’i de destekliyor. Bütün bunlar Z610i’u bir “süs güzeli” olmaktan çok daha öteye taşıyor.

Z610i’un kutusunda 64MB’lık Memory Stick Micro™ (M2) bulunuyor. Kullanıcı telefon belleğini isteğe bağlı olarak artırabiliyor. Şu anda piyasalarda 1GB’a kadar M2 bulunabilirken, kapasitede; 2 megapiksel kalitesinde çekilmiş 2 bin 800 kadar resim saklanabiliyor.

Z610i, 2006 üçüncü çeyrekten itibaren belirli pazarlarda satışa sunulacak.

Sony Ericsson Z610i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 25.08.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler