gnçtrkcll'liler 12 Dev Adam'la birlikte Japonya'da

gnçtrkcll'liler 12 Dev Adam'la birlikte Japonya'da

Turkcell’in gençlik kulübü gnçtrkcll'in, 3-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği SMS kampanyası sonucu seçilen şanslı gnçtrkcll’liler; Sedat Balcı, Basri Cem Sağlam, Mustafa Bora Özdemir, Volkan Kahyaoğlu ve Özgür Dönmez, 21 Ağustos tarihinde Japonya’ya hareket ediyor.

2002 yılından bu yana Basketbol Milli Takımı’nın resmi iletişim sponsoru olan Turkcell, basketbola olan desteğini 2006 yılında Milli Takım’a Ana Sponsor olarak arttırmanın yanı sıra, 12 Dev Adam’ı Japonya’da da yalnız bırakmıyor. Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll’in 5 şanslı üyesi ile Japonya’ya giden Turkcell ekibi takıma tezahüratları ile moral verecek.

Dünya Basketbol Şampiyonası’nı Japonya’da izlemek isteyen gnçtrkcll’liler gnçtrkcll web sitesinde bulunan “Dünya Basketbol Şampiyonası’nda aşağıdaki ülkelerden hangisi Milli Takımımızla aynı grupta yer almaktadır?” sorusunun doğru cevabını, 11 Ağustos tarihine kadar ücretsiz olarak 5010’a SMS göndererek katıldılar. Doğru cevabı bilenler arasından seçilen şanslı 5 gnçtrkcll’li, Japonya’da gerçekleştirilecek şampiyonada, gnçtrkcll’in misafiri olarak 12 Dev Adam’ı destekleyecek.

gnçtrkcll üyesi beş talihli, Milli Takım’ın imzalı formasını kazanmanın yanı sıra, 21 – 25 Ağustos tarihleri arasında Japonya’daki A Milli Basketbol Takımımızın Brezilya ve Yunanistan maçlarını izleyecek ve antrenmanlarına katılacak. Şanslı gnçtrkcll’liler 12 Dev Adam ile birlikte olma şansının yanı sıra, Japon kültürünü de yakından tanıma fırsatını bulacak.



Eklenme tarihi: 23.08.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler