Sony Ericsson P990i İş dünyası için 'daha akıllı' bir telefon

Sony Ericsson P990i İş dünyası için 'daha akıllı' bir telefon

Kullanıcılar, operatörler ile yazılım geliştiricilerden yoğun ilgi gören başarılı Sony Ericsson akıllı telefonlar P800i, P900i ve P910i'nin ardından aynı konsept ve benzer tasarımda geliştirilen yeni nesil akıllı telefon P990i, Eylül başında satışta olacak .Symbian OS 9.1 versiyonu ve UIQ 3 yazılımında çalışan P990i, UMTS ve Wi-Fi özelliklerini bir arada taşıyacak.

Sony Ericsson P990iOtofokus özellikli iki megapiksel kameraya sahip olan Sony Ericsson'un yeni akıllı telefonu, iş dünyasını daha kompakt hale getirecek. UMTS ve Wi-Fi bağlantı seçenekleriyle her türlü eklentili e-postaları gönderip alabilen ve saklayabilen P990i, ofiste okuyamadıkları e-postaların çıkışını alarak ofis dışında okuyanların kurtarıcısı olacak. Üründeki yeni push e-posta teknolojisi sayesinde gelen mesajlar anında P990i'ye düşerken bir kopya da ofisteki bilgisayara iletilecek, böylece önemli e-postalara her zaman her yerden erişilebilecek.

İş dünyasının hızlı temposuna yetişebilmek için hareket halindeyken bile pek çok bilgisayar uygulamasına aynı anda ihtiyaç duyanlar için P990i'de "çoklu işlem" (aynı anda telefon görüşmeleri arasında geçiş yapmak, e-posta göndermek, İnternet'te sörf ya da veri alışverişi yapabilmek) hazır bulunacak.

P990i, tüketici tercih ve ihtiyaçlarına göre çeşitli yazı giriş imkânları sunacak. Açılır/kapanır tuş takımının altındaki; telefona gömülü klavye ile e-posta yazmak daha kolay hale gelecek.

Önemli davetlerin ya da iş gezilerinin dönüşünde ceplerin kartvizitle dolup taşması da artık tarih olacak. P990i'deki kartvizit tarayıcı ile akıllı telefona kaydedilen yeni kontakların üzerinde düzeltme ve güncelleme de yapılabilecek.

P990i'nin 2.8 inç QVGA ekranında fotoğraf/video çekip görüntülemek son derece keyif verecek. Ayrıca, P990i'de kayıtlı içerik de TV ekranlarına aktarılabildiğinden grup tartışmaları, seminerler ya da beyin fırtınası toplantılarında hayat kurtaracak.

P990i'de isteğe bağlı GPS Bluetooth aksesuarla uyumlu çalışan kendinden navigasyon sistemi bulunacak.

P990i'nin belleği de multimedya yüklemeleri ve e-posta ekleriyle baş edebilmek için yükseltildi. Ürünün 60 MB'a kadar boş dahili kullanıcı belleği bulunacak ve ürün kutusunda içine önceden yüklenmiş VPN yazılımı ve virüs tarama deneme paketiyle birlikte 64 MB'lık Memory Stik Pro Duo hediye olarak gelecek.

P990i mükemmel bir iş arkadaşı olmasının yanı sıra kullanıcılarına eğlence uygulamaları da sunacak. P990i'nin gelişmiş müzik çalarıyla müzik dinlemek ya da müzik bestelemek; dijital fotoğraflar üzerinde düzenleme yapmak mümkün. Ayrıca P990i'deki 3 boyutlu oyunlar da gerçeğe en yakın oyun keyfi sunacak. Ürünle birlikte gelen golf oyunu, kullanıcılarının saha performansları için pratik yapmalarını sağlayacak.

Sony Ericsson P990i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 21.08.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler