Sony Ericsson K618i : İş ve oyunun parlak buluşması

Sony Ericsson K618i : İş ve oyunun parlak buluşması

Sony Ericsson, seçilen pazarlarda satışa sunmak üzere çeşitli cep telefonu, çokluortam uygulamaları ve iş çözümlerinin mükemmel bir karışımını sunan ince ve hafif 3G telefonu K618i'yi çıkardı.

Sony Ericsson K618iYeni K618i "hem mobil eğlence hem de etkili iş araçları alanlarında en iyisini" isteyen kullanıcılar için geliştirildi.

Bu yüksek performanslı 3G cihaz tipik bir 2.5G telefon kadar ince ve hafif olmasına rağmen kullanıcısına müzik ve video kliplerini gösterme ve yükleme, web tarama ve oyun alanlarında inanılmaz bir hız sunuyor.

Ayrıca K618i, mesajların yüklemek zorunda kalmadan doğrudan telefona gönderilmesine olanak tanıyan push email (anında e-posta) desteği ile e-posta kutunuzu kontrol altında tutmayı da daha kolay hale getiriyor.

Sony Ericsson Kurumsal İdari Başkan Yardımcısı, Satış ve Pazarlama Başkanı Jan Wäreby, "K618, 3G-kullanan cep eğlencesinin yararlarını geniş bir kitleye ulaştırmak için son derece ideal bir telefon," diyor.

Wäreby, K618'in özellikle son mobil teknolojilerin sunabileceği özgürlük ve şansın değerini bilen hareketli çalışan kesimi etkilemesini beklediklerini belirtiyor.

Sony Ericsson K618i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 16.08.2006
Kaynak: Dexigner

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler