Vodafone teknik başkanlığına Steve Pusey atandı

Vodafone teknik başkanlığına Steve Pusey atandı

Vodafone Group yaptığı açıklama ile 1 Eylül 2006'dan itibaren Teknoloji Başkanlığına Steve Pusey'in getirildiğini duyurdu. Pusey bu göreve Nortel Başkan Yardımcılığı ve EMEA Başkanlığı'nı bırakarak geliyor.

Açıklamada Steve Pusey'in görev alanına, Vodafone şebekesinin, Bilişim yeteneğinin ve tedarik zinciri yönetiminin tüm bileşenlerinin dahil olduğu belirtildi. Pusey Avrupa Başkanının altında çalışacak ve grubun Yöneticiler Kuruluna da üye olacak.

Halen Nortel'in Başkan Yardımcısı ve EMEA (Europe-Middle East-Africa) bölgesinin Başkanı olan Steve Pusey'in 45 yaşında olduğu bildiriliyor. Pusey'in 1982'den bu yana Nortel'de çalıştığı, bu şirket içinde hem kablolu, hem de kablosuz alanlarda, kurumsal uygulama ve çözümler alanında çalışmalar yaptığı not ediliyor.

Pusey'in, 2001-2005 arasında Nortel'in Avrupa Başkanı olarak çalıştığı dönemde uyguladığı far-reaching change programları yoluyla şirketin bölgedeki varlığında önemli bir büyüme sağladığı da hatırlatılıyor.

Pusey, Vodafone'da Tim Miles'ın yerine atandı. Miles ise ailesi ile birlikte Yeni Zelanda'ya dönüyor. Başkan Arun Sarin, Miles için şunları söyledi:

Tim Miles, Vodafone'a büyük katkılar yaptı. Bundan sonra da kendisinin iyiliğini dileriz. Steve Pusey'in ekibimize katılmasından ötürü çok mutluyum. Kendisinin çok büyük bir operasyonel tecrübesi var.

Steve Pusey'in, British Telecom ile yaptığı çalışmalar nedeniyle telekom ve mikroelektronik konusunda tecrübeli olduğu bildiriliyor. Harvard Üniversitesi'nden İleri Yönetim programı eğitimi de almış olan Pusey evli ve 3 çocuk babası. Pusey konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Benim için bulunmaz bir fırsat. Vodafone'un hem yatırım hem de işletme masraflarını azaltacak ve pazarda sunduğu hizmetlerin farklılaşmasını sağlayacak tüm teknolojik yararları kullanmak stratejik önceliğimiz olacaktır.



Eklenme tarihi: 9.08.2006
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler