Skype ikinci SMS anlaşmasını imzaladı

Skype ikinci SMS anlaşmasını imzaladı

Skype PC-den-Telefona SMS Servisini geliştirmek üzere anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre bu konuda ilk anlaşmasını mBox, ikincisini Mobile 365 firması ile bu hafta imzaladı.

Hafta başında mBox, Skype ile, Avrupa çapında SMS gönderim, faturalama ve sistem kuruluşu konusunda anlaşma imzaladığını duyurduktan sonra, bugün de Mobile 365, Skype'nin başta Güney ve Doğu Asya olmak üzere, global SMS trafiğinin büyük bir bölümü için aynı servisleri vermek ve Çin'deki tek servis veren olmak üzere anlaşma imzaladığını açıkladı.

Mobile 365 SMS arabağlantısı, Skype'nin IP networkünü 60 ülkedeki taşıyıcılara bağlayacak. Mobile 365, 120 ülkede daha servis verebilmek üzere 15 milyon $'lık ilave yatırım yapacaklarını açıkladı.

mBox ve Mobile 365 aynı işi yapmakla birlikte, pazarlara farklı açılardan yaklaşan 2 firma. mBox içerik sunmak üzere toplu SMS mesajlaşma servis sağlayıcısı ve sunuculardan telefonlara mesaj gönderme hizmeti veriyor. Firmanın Skype anlaşması ilk uçtan-uca hizmet verme anlaşması oluyor.

Mobile 365 ise, zaten uçtan-uca (yani son kullanıcıdan, diğer bir son kullanıcıya) servis üzerine yoğunlaşmış bir firma. Dünya yüzeyindeki bütün taşıyıcılarla SMS ve MMS mesaj taşımak üzere arabağlantıları bulunuyor.



Eklenme tarihi: 7.08.2006
Kaynak: turk.internet.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler