EF81 Ronaldo oyunu kazananlar

EF81 Ronaldo oyunu kazananlar

BenQ-Siemens EF81 icin hazırlanan Ronaldo oyununda ilgi cekici hediyeleri kazananlar belli oldu.

Birinci olarak BenQ-Siemens EF81, Ronaldo imzalı Real Madrid forması ve Real Madrid şapkası kazanan yarışmacı Kurnaz lakabıyla Çağrı Kaan Altunbaş oldu.

BenQ-Siemens EF81İkinci Camgöz lakabıyla Erhan Eroğlu oldu ve BenQ-Siemens EF81 ve Ronaldo imzalı Real Madrid forması kazandı.

Üçüncülük ödülü olan BenQ-Siemens EF81 ve Real Madrid şapkasını ise Ronaldo Ozan lakabıyla Ozan Berkay Balyemez kazandı.

Sonraki 50 kişi ise BenQ-Siemens'ten Real Madrid şapkası kazandı.

Kazananlara e-posta ile bildirim yapılacak. Hediyeleri gönderebilmemiz icin kazananların www.BenQ-Siemens.com.tr adresindeki adres ve telefon kayıtlarını 13.08.2006 tarihine kadar guncelleleri gerekiyor.

Şapka Kazananlar:
Çağrı Kaan Altunbaş, Erhan Eroğlu, Ozan Berkay Balyemez, Namık Kemal Altunbaş, Ezgi Nur Karabacak, Mahmut Duman, Can İnan, Ersin İncin, Ömer Yıldız, Mete Tansoker, Ugur Metin, Meleknur Soylu, Aslı Asyalı, Levent Üncü, Kazim Filiz, Ömer Uslu, Uğur Vural, Cüneyt Yalçın, Ümit Çetinkaya, Mehmet Onur Bedek, Seyit Türkmen, Özgur Tunca, Ali Paça, Ergun Öztürk, İsmail Akçam, Murat Fidan, Hasan Altun, Mert Orbay Irklı, Kaan Aykan, Bilal Emre Koyuncu, Öznur Kaya, Oğuz Kaya, İlay Baybağan, Mustafa Akçam, Fırat Demirel, Çağdaş Ünlü, Mesut Gedik, Mete Erkal, Fatih Karabulut, Koray Atikoğlu, Samed Demirel, Doğukan Songül, Sevda Tabakoğlu, Ersin Çakan, Fatih Fatih, Eda Çakmak, Osman Baybağan, Gökhan Tozlu, Hasan Demir, Hasan Sevim, Murat Kurul, Ali Cırık, Akif Durak

BenQ-Siemens EF81 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 5.08.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler