Yeni N-Gage Arena Launcher

Yeni N-Gage Arena Launcher

Nokia, N-Gage Arena’nın 40.000’den fazla değerli üyesi için N-Gage Arena sunucusunun yeni bir versiyonunu tanıttı. Yeni 2.5 versiyonu, mevcut hizmetlerin revize edilmesi gibi bir çok yeni özelliği ve fonksiyonu içeriyor. N-Gage Arena üyeleri, http://arena.n-gage.com/launcher adresinden yeni sunucuyu ücretsiz olarak yükleyebilirler.

N-Gage Arena sunucusunun yeni özellikler arasında Halka Açık Grup Sohbet, Arkadaş Oylaması ve Kayıt Mesajları bulunmaktadır. Kullanıcılar sunucu ile grup sohbetlerine katılabilirler. Sohbet odaları 7 gün 24 saat hizmet vermekte olup, tüm N-Gage üyelerine açıktır. Sıralandırma tabloları sayesinde kullanıcılar kendi skorlarını görebilir ve aynı zamanda diğer kişilerin skorları ile karşılaştırma imkanına sahip olurlar. Kayıt mesaj özelliği sayesinde kullanıcılar önemli gelişmelerden anında haberdar olmaktadır.

Nokia yetkilileri yaptıkları açıklamada,”N-Gage Arena tüketici hizmetimizin entegre bir parçasıdır. Eşsiz bir mobil online oyun topluluğudur ve bizler onu daha da geliştirmek konusunda çok heyecanlıyız. Yeni sunucu yazılımı tüketici deneyimini geliştirecek ve operatörlere tüketicilere yönelik içerik yaratma konusunda yeni olanaklar sunacak” dediler.

Mevcut özellikler ve fonksiyonlara yönelik gelişmeler uygulanmıştır. Arkadaş Listesi’nde yer alan online durum göstergeleri arkadaşınızın şu an oyun oynayıp oynamadığını gösterecek şekilde geliştirilmiş olup daha fazla bilgi içermektedir. Aynı zamanda Halka Açık Grup Sohbet ortamında kimlerin yer aldığını da belirtmektedir. Sunucunun kullanıcı arabirimi ve menü yapısı web sitesi ile aynı paralellikte olması konusunda güncellenmektedir ve kullanılabilirliği geliştirilmektedir. Yeni ikincil ikonlar gösterge ve ana içerik alanına kısayol şeklinde ana menüye eklenmiştir. İçerik ise ipuçları, püf noktaları ve fotoğraflar konusunda geliştirilmiştir. Sunucu navigasyonu, alarm bildirimi, başlangıç deneyimi ve seçenek yönetimi konusunda tüketici deneyimini kolaylaştırmak amacıyla değişiklikler yapılmıştır.

N-Gage QD cihazları için yeni sunucu yazılımı sadece İngilizce olarak yapılmıştır. N-Gage oyun konsoluna yönelik 21 dildeki ek uyarlamalar bu sene içinde gerçekleştirilecektir.



Eklenme tarihi: 27.09.2005
Kaynak: Pc World

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler