LG'nin yeni 'çikolataları'

LG'nin yeni 'çikolataları'

LG Chocolate’ın yeni modellerini yakın bir zamanda uluslararası pazara sunacağını duyurdu. 2006 yılının üçüncü ve dördüncü çeyreğinde tüm dünyada “Black Label Premium” markası ile satışa sunulacak LG Chocolate’lar, pembe ve beyaz renk seçenekleri, farklı tasarımları ve geliştirilmiş teknik özellikleri ile yılsonundan önce piyasa olacak.

Yeni renkleri ve geliştirilmiş üstün özellikleri ile yeni LG Chocolate’lar çok yakında tüketicinin beğenisine sunuluyor. LG Chocolate PembeLG Chocolate’lar, pembe ve beyaz renk seçenekleri, farklı tasarımları ve geliştirilmiş teknik özellikleri ile yılsonundan önce piyasa olacak.

Piyasaya çıkmasının ardından 8 hafta içinde bir milyondan fazla satılan Chocolate cep telefonları, geliştirilmiş teknik özellikleri ve yeni renkleriyle, şaşırtıcı tasarım ve çekiciliğin birleşimini bir yaşam biçim ifadesi olarak gören yeni kullanıcıları, daha da heyecanlandıracak.

Yeni Chocolate’lar Güney Kore’de büyük bir satış başarısını yakalarken, yaşları 18 ile 35 arasında değişen kişiler arasında yapılan araştırma sonucunda telefonların uluslar arası seçkin pazarlara sunulmasına karar verildi.

LG Chocolate ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 25.07.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler