Turkcell'den Visual Radyo

Turkcell'den Visual Radyo

Turkcell aboneleri, Visual Radio ile hem radyo dinleyecek hem de radyo yayınıyla ilgili içerikleri (melodi, video, müzik, vb.) cep telefonlarına indirebilme, çalan şarkıyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilme ve radyoda sorulan sorulara cevap verebilme imkanına da kavuşacak.

Visual Radyo Katma Değerli Servislerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, müşterilerinin yaşamını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek vizyonuyla hareket eden Turkcell’in katma değerli servisler alanında bir ilke daha imza attığını belirtti

Visual Radio’nun mobil eğlence dünyasına yeni bir boyut kazandırdığını belirten Turkcell’in Katma Değerli Servislerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar,

"Müşterilerimize sunduğumuz birçok katma değerli serviste olduğu gibi Visual Radio uygulamasında da dünyanın en yenilikçi GSM operatörleri arasında yer alıyoruz. Turkcell Nokia, HP, Power Medya grubu gibi alanında öncü şirketlerle güçlü bir işbirliği yaparak sadece Türkiye’de değil; Avrupa’da bu servisi sunan ilk operatörlerden oldu."

dedi. Turkcell’in Visual Radio servisi Türkiye’de ilk kez PowerTurk ile hayata geçiyor. Nokia tarafından geliştirilen ve HP tarafından altyapı desteği sunulan görsel ve etkileşimli radyo servisi “Visual Radio”, ilk etapta Nokia 6230i, 3230, N70, N71, N80, N91, 7370, 6280, 6270, 6111, 3250, 7710 modellerinde kullanılabilecek.

Visual Radio servisine, Radyo yazıp boşluk bırakıp telefon modeli yazıp 2055’e göndererek ya da Turkcell Çağrı Merkezi, Turkcell Extra ve Online İşlem Merkezi’nden abone olunabiliyor. Visual Radio servisi kullanımı için 01 Ocak 2007’ye kadar herhangi bir abonelik ve veri ücreti tahsil edilmeyecek.



Eklenme tarihi: 21.07.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler