BenQ-Siemens’ten Ronaldo oyunu

BenQ-Siemens’ten Ronaldo oyunu

Dar alanda top sektirme yeteneğine güvenenler için BenQ-Siemens İnternet sitesinde Ronaldo Game başladı. Oyunda Ronaldo’ya topu en uzun süre sektirmeyi başaranlar hem futbolun tadına varıyor, hem de birbirinden değerli hediyelerin sahibi oluyorlar.

www.benq-siemens.com.tr adresindeki EF81 Ronaldo top sektirme oyununu oynayanlar, her sektirme için bir puan kazanacaklar. Üç farklı zorluk seviyesinde topu düşürmeden mümkün olduğu kadar uzun süre sektirebilenler, birbirinden cazip ödüllerin sahibi olacaklar.

BenQ-Siemens EF81Büyük Ödül EF81
Bu eğlenceli oyunda en iyi performansı sergileyenler ilk üç kişiye birer adet BenQ EF81 cep telefonu hediye edilecek. Ayrıca birinciye Ronaldo imzalı bir Real Madrid forması ve şapkası, ikinciye Ronaldo imzalı Real Madrid forması, üçüncüye özel Real Madrid şapkası armağan edilecek. En iyi skorlar listesinin ilk 50 sırasında yer alan futbolseverler de birer Real Madrid şapkası kazanacaklar. 9 Temmuz 2006 tarihine kadar devam edecek yarışmanın sonuçları, benq-siemens.com.tr adresinden duyurulacak.

BenQ-Siemens EF81 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 3.07.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler