'Cep' destekli araç radyosu

'Cep' destekli araç radyosu

Blaupunkt firması, Bluetooth (Cihazların 10 metre çapında birbirleriyle kablosuz olarak veri transferi yapabilmesi) teknolojisini destekleyen araç radyosunu tanıttı.

Blaupunkt Orlando MP46Bu yeni araç radyosunun en önemli özelliği Bluetooth özellikli cep telefonları ile uyum sağlayabilmesi. Basit ve maliyeti düşük bir kurulum yardımı ile Orlando MP46’da mevcut olan arayüz sayesinde ses sistemi ve cep telefonu arasında bağlantı sağlanabiliyor. Opsiyonel olarak satın alınabilen yüksek kaliteli bir Blaupunkt mikrofon ile birlikte Bluetooth arabirimi kullanılarak iyi donanımlı ve pratik bir hands-free telefon sistemi oluşturulabiliyor. Bu sistem sayesinde telefonda konuşulan kişinin sesi, araç hoparlörleri üzerinden yüksek ve temiz bir şekilde duyulabiliyor. Gelen aramalar, özel bir düğme veya cep telefonunun modeline bağlı olarak hiçbir işlem yapmaksızın otomatik yanıtlanabiliyor.

Orlando MP46’nın bir diğer özelliği ise, kullanıcının kendi ihtiyaçları ve tercihleri doğrultusunda özelliklerinin artırılabilmesi. Çeşitli arabirimler sayesinde ilave ses bileşenleri eklenerek tamamen kişiye özel bir sistem oluşturulabiliyor. Ön yüzünün şık ve çekici tasarımı ise ilk bakışta kullanıcılarını cezbediyor.



Eklenme tarihi: 2.07.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler