Samsung X820

Samsung X820

Samsung, cep telefonu pazarındaki payını ince telefon modelleriyle artırmayı hedefliyor. ‘Ultra Serisi’ adıyla dünyanın en ince telefonunu üreten şirketin hedefi pazarda, İskandinav ve Uzakdoğulu rakiplerinin önüne geçmek. Ultra serisinin büyük ilgi görmesini bekleyen Samsung, geçen yıl dünya genelinde 102 milyon telefon sattı.

Samsung SGH-X820Türkiye’de de bir yıl içinde pazar payını yüzde 3’ten 14’e çıkaran şirket, yıl sonunda yüzde 20’yi bulmayı hedefliyor. Samsung Mobil İletişim Bölümü Satış ve Pazarlama Direktörü Kwang Bae Roh, kullanıcıların aradığı tüm özellikleri Ultra serisi telefonlarda topladıklarını söyledi. Dünyada artık müşterilerin ince ve hafif telefon istediğini dile getiren Roh, “Biz de bu talebi karşılama yönünde çalışmalar yapıyoruz. Küresel stratejinin bir parçası olarak ince cep telefonu modellerinin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Kore’de bir yıl içerisinde sunduğumuz cep telefonu modeli 50’yi buluyor. Türkiye’de de hedefimiz her ay 3 yeni model. Türkiye’nin kullandığı GSM ve Kore’nin kullandığı CDMA gibi farklı pazarlara da telefon satıyoruz. Her yıl 200 model cep telefonu üretiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Samsung X820

Araştırma şirketi GFK’nın verilerine göre nisan ayında Türkiye’de 650 bin cep telefonu satıldı. Türkiye cep telefonu pazarında 3’üncü durumda olan Samsung, geçen yıl 500 bin civarında telefon sattı, bu yılki hedefi ise 800 bini yakalamak. İnce cep telefonlarıyla pazar payını artırmayı planlayan şirket, dünyanın en ince telefonu SGH-X820 modelini ay başında tanıttı. Samsung, tanıtımını yaptığı 3 farklı ince modelin Türkiye’de satışına da birkaç aya kadar başlayacak. İnce telefonlar içerisinde en çok dikkati çeken X820, ergonomik tasarıma sahip, 66 gram ağırlığında ve 6,9 mm kalınlığında.

Samsung SGH-X820 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 27.06.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler