C5 Mobile'dan Philips ve Apple ortaklığı

C5 Mobile'dan Philips ve Apple ortaklığı

Mobil yaşam ürünleri konusunda Türkiye’nin en güçlü dağıtım zincirlerinden biri olan ve ürün yelpazesinin her geçen gün genişleten C5 MOBILE, 2 yeni iş ortaklığına imza attı. C5 MOBILE, Philips ve Apple’ı ürün ailesine kattı.

C5 MOBILE, varılan anlaşması ile Philips cep telefonu ürünlerinin Türkiye mobil iletişim pazarına dağıtımını üstlendi. Philips cep telefonu ürünleri, sektörün kalbinin attığı uzakdoğuda % 6’lık pazar payı ile etkin bir yere sahip bulunuyor. Ayrıca dünyada üretilen her 4 cep telefonundan birinde Philips ekran bulunurken, tüm cep telefonu üretiminin yaklaşık % 80’inde Philips tarafından üretilen parçalar kullanılıyor.

C5 MOBILE, Apple ile başlattığı iş ortaklığında ise hem Apple’ın bilgisayar ürünlerinin hem de dünya genelinde büyük bir kullanıcı ve hayran kitlesi olan iPod ürünlerinin ve aksesuarlarının dağıtımını gerçekleştirecek.

C5 MOBILE, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, geniş bir mobil yaşam ürün yelpazesi ile iş ortaklarının, müşterilerinin ve çalışanlarının beklenti ve ihtiyaçlarına en doğru ve kaliteli çözümleri sunmak misyonu ile çalışıyor. Yeni işbirlikleri ile bu amacına her geçen gün daha büyük bir güvenle ilerleyen C5 MOBILE, Nokia, BenQ Siemens ve Turkcell ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü de yürütüyor.



Eklenme tarihi: 16.06.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler