Gnçtrkcll'nin gece kuşları kampanyası

Gnçtrkcll'nin gece kuşları kampanyası

Turkcell, 31 Temmuz’a kadar tek seferde 250 ve üzeri kontör yükleyen Hazır Kart sahibi gnçtrkcll üyelerine 2 saat bedava konuşma hakkı kazandıran Gecekuşu kampanyası başlattı.

gnçtrkcll Turkcell özellikle gençlerin hayli ilgisini çeken bir kampanyaya başladı. Gecekuşu adı verilen kampanya ile 31 Temmuz'a kadar tek seferde en az 250 kontör yükleyen Hazır Kart sahibi gnçtrkcll üyeleri, akşam 21.00 – sabah 09.00 saatleri arasında tüm Turkcell aramalarında 2 saat bedava konuşma hakkı kazanıyor.

gnçtrkcll’li Hazır Kart abonelerinin hatlarına kontör yükledikleri gün içerisinde, bilgilendirici kısa mesaj geliyor ve bu mesajı alan aboneler bedava konuşma hakkı kazanmış oluyor. Kazanılan 2 saatlik bedava konuşma hakkı ister bir gecede isterse parça parça bir ay boyunca kullanılabiliyor.
Ayrıca gnçtrkcll üyeleri her 250 veya üzeri kontör yüklediklerinde 2 saat daha hediye kazanıyorlar. Bedava konuşma süresinden yararlanmak için herhangi bir kayıt şartı aranmıyor. Hazır Kart aboneleri, kampanya saatleri arasında yaptıkları aramaların sonunda çıkan bilgilendirme mesajlarından, kalan hediye dakikalarını da öğrenebilecekler.

Hazır Kart dışında Faturalı Turkcell hattı sahipleri de Paket 90’a kayıt yaptırarak kampanya saatleri arasında diğer gnçtrkcll üyeleri ile konuşmalarında kampanyadan yararlanabiliyorlar.



Eklenme tarihi: 9.06.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler