Nokia Supersound başladı!

Nokia Supersound başladı!

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören Nokia Supersound Müzik Yarışması, bu yıl yine bütün hızıyla başladı. Yoğun talep gören Nokia Supersound'a katılım çok kolay. Müzikle ilgilenen ve kendini göstermek isteyenlerin yapması gereken tek şey, http://www.nokiasupersound.com adresinden ilgili siteye girmek, katılım formunu eksiksiz doldurmak ve yaptığı parçayı MP3 formatında siteye yüklemek.

Nokia Supersound Süreç Nasıl İşliyor?
1 Haziran'da başlayan eser kabulü, yaz boyunca devam edecek. Oylama sonbaharda başlayacak. Final tarihi ise Aralık 2006.

Nokia Supersound'a katılacak olan eserler, iki aşamalı bir elemeden geçirilecek. İlk eleme internet sitesini ziyaret edip üye olduktan sonra şarkıları dinleyen herkes tarafından yapılabilecek. Bu elemeden sonra finale kalan yarışmacılar ise asıl jüri tarafından elenecek ve böylece kazanan belli olacak.

Bu yıl asıl jüride Aylin Aslım, Vega'dan Deniz Özbey, Fuat, Athena'dan Gökhan Özoğuz, ömer Ahunbay, Tarkan Gözübüyük, Yunus Güvenen ve İlhan Erşahin bulunuyor.

Birinci seçilecek eserin sahibi katılımcıya ödül olarak bir adet 1968 model Ford Mustang otomobil verilecek. Bu arada ödülün koleksiyonculara layık, %100 orijinal olduğunu belirtmek de fayda var!



Eklenme tarihi: 8.06.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler