Çinde mobil arama

Çinde mobil arama

Sybase ve Xiamen Xiangtone, Answers Anywhere yazılımına mobil bilgi arama hizmetini dahil etmek için işbirliği yapıyor. Bu sayede, cep telefonu kullanıcıları, bilgiye SMS ya da WAP aracılığıyla ulaşabilecekler.

Bilgi yönetimi ve mobil yazılım çözümleri sunan Sybase, SMS 114’ü geliştirmek için Xiamen Xiangtone Information Technology (XXIT) firmasıyla işbirliği yaptığını duyurdu. SMS 114, bu ay piyasaya çıkan bir mobil bilgi arama hizmeti. Yeni hizmet, bir Sybase alt kuruluşu olan iAnywhere Solutions’ın Answers Anywhere çözümüne dahil edilecek ve cep telefonu kullanıcılarının SMS ya da WAP kanalıyla bilgiye erişmelerini sağlayacak.

Katma değerli İnternet ve mobil hizmet sağlayıcısı XXIT, SMS 114 mobil e-arama sistemini 2004’ün sonlarında geliştirdi. Şirket, gelişmiş ve patentli teknolojisinden dolayı Answers Anywhere çözümünü benimsedi. Bu çözüm, arka uç yazılım sistemleri için, müşterinin sözlerini ilgili komutlara çeviriyor ve kullanıcıya kesin bir yanıt sunuyor.

Answers Anywhere, güçlü ve taşıyıcı sınıfı bir middleware (orta katman yazılımı) platformu olup doğal dil ve bağlam algılama yeteneklerine sahip bulunuyor. Halihazırda pek çok kablosuz telekomünikasyon taşıyıcısı ve bağımsız yazılım üreticisi tarafından kullanılıyor. Son kullanıcılara kendi sözcükleriyle ve herhangi bir dilde bilgi talep etme kolaylığı sunarak, uygulama ve kablosuz veri hizmetlerinin benimsenmesini teşvik ediyor.



Eklenme tarihi: 21.09.2005
Kaynak: PC Time

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler