Nokia Türkiye'ye yeni genel müdür

Nokia Türkiye'ye yeni genel müdür

Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devi Nokia’nın Türkiye Satış Ofisi’ne atanan yeni Genel Müdür Imfred de Jong, Mayıs ayı itibarıyla göreve başladı. Önceki Genel Müdür Alessandro Fiorentino ise aynı görevi Nokia Rusya’da sürdürecek.

Imfred de Jong Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Türkiye Satış Ofisi’ne yeni bir Genel Müdür atadı. Bundan önce Nokia Romanya ve Macaristan’dan Sorumlu Genel Müdür olarak görev yapan Imfred de Jong, Mayıs ayı itibarıyla Nokia Türkiye’de göreve başladı. Önceki Genel Müdür Alessandro Fiorentino ise aynı görevle Nokia Rusya’ya atandı.

Hollandalı olan Imfred de Jong, 10 Haziran 1965 tarihinde doğdu. Hollanda’daki HEAO’da Ekonomi ve İş İdaresi eğitimini tamamladıktan sonra, 1992-1996 yılları arasında fotokopi ve yazıcı üreticisi Oce van den Grinten şirketinde Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı. 1996 yılında Nokia bünyesinde çalışmaya başlayan Imfred de Jong, 2001 yılına kadar Nokia Benelux’te (Belçika, Hollanda, Lüksemburg) Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Ardından Nokia Romanya ve Macaristan’dan Sorumlu Genel Müdür olan de Jong bu görevini 2006’ya kadar sürdürdü. Mayıs ayı itibarıyla Nokia Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başlayan Imfred de Jong, anadili olan Flamanca’nın yanı sıra mükemmel derecede İngilizce biliyor. Müzik, edebiyat ve tasarım konularıyla yakından ilgilenen de Jong evli ve iki çocuk babası.



Eklenme tarihi: 17.05.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler