Motorola C168: Performans ve ekonomi liginin yeni oyuncusu

Motorola C168: Performans ve ekonomi liginin yeni oyuncusu

Yüksek performanslı ve ekonomik fiyatlı ürünler serisine bir yenisini daha ekleyen Motorola, C168 ile yeni bir efsane yazmaya hazırlanıyor. Motorola C168 üstün pil performansı, hayata ritim katan FM radyosu, renkli ekranı ve yüz güldüren fiyatı ile beğeni topluyor.

Motorola C168 Motorola C168, göz alıcı tasarımı ve etkileyici performansı uygun fiyata almak isteyen kullanıcılara aradıklarından daha fazlasını sunuyor. 65 bin renkli ekranı ve günlük hızlı iletişim için bir araya getirilen temel özelliklerini, ince bir tasarımla buluşturan Motorola C168, geniş kullanıcı grubuna sesleniyor. Yazılı mesajlaşmaya renk katan MMS, kullanıcısını yarı yolda bırakmayan üstün pil performansı, göz dolduran tasarım ve hayata ritim katan FM stereo radyo Motorola C168’in özelliklerinden bazıları.

Etkileyici tasarım
Etkileyici incelikteki tasarımı, Motorola kalitesi ve performansını uygun bir fiyatla sunan Motorola C168 kullanıcılarından tam not alıyor. Parlak renkli ekranı C168’in siyah ve gümüş renk kombinasyonlu tasarımını kusursuz biçimde tamamlıyor.

Yalınlıkla gelen rahatlık
Komplike özellikleri tercih etmeyen ve yüksek ses ve pil performansını tercih eden kullanıcılar C168’de aradıklarını fazlasıyla buluyor. Kesintisiz iletişim için SMS Chat’i kullanabilir, görüntülü ya da sesli mesajları MMS ile gönderebilir, yazılı mesajları tahminli metin seçenekli iTAP ile rahatlıkla yazabilirsiniz. 8 saati aşkın konuşma süresi ile dilerseniz uzun sohbetlerin tadını çıkarabilirsiniz.


FM Radyo ile keyifli anlar
Ajandanızı bir kenara atın! Motorola C168, 600 tane telefon rehberi girişi ve 250 adet SMS saklayabilmesinin yanı sıra, hesap makinesi, takvim ve çalar saat özelliklerine de sahip.
Dinlenmek istediğinizde, kendi zil sesinizi besteleyebilir, telefonla birlikte gelen oyunları oynayabilir ya da yeni duvar kâğıtları ile ekran koruyucular yükleyebilirsiniz.

Keyfili bir ritme kapılmak istediğinizde kutu içerisinden çıkan stereo kulaklık ile FM radyonuzu açıp favori kanalınızda keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Özellikleri

  • Şık tasarım, uygun fiyat
  • FM Stereo Radyo
  • Yüklenebilir duvar kâğıtları, ekran koruyucu ve zil sesleri
  • MMS ve SMS
  • 600 adet telefon rehberi girişi, 250 adet SMS saklayabilme
  • Polifonik ve bestelenebilir zil sesleri
  • Yüklenmiş oyunlar
  • WAP 2.0 ve GPRS
  • 550 dakikaya kadar konuşma, 340 saate kadar bekleme süresi
  • 65 bin renkli ekran
  • Takvim, alarm, hesap makinesi ve çalar saat

Motorola C168 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 23.04.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler