Telsim aboneleri hastane randevularını artık kısa mesajla alabiliyor

Telsim aboneleri hastane randevularını artık kısa mesajla alabiliyor

Fonksiyonel İnternet Sistemleri, devlet hastanelerinden kısa mesaj servisi (SMS) ile randevu servisini başlattı. Hastanelerde sıra beklemeden tedavi olmayı sağlayan sistemden SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı üyesi tüm Telsim aboneleri yararlanabilecek. Hastanelerde uygulanan randevu sisteminin kısa mesajla yapılmasına imkan veren sistemden yararlanmak için SMS servisinin açık olması yeterli.

Randevu almak isteyen Telsim aboneleri 3443’e (HastaneNo) (VatandaşlıkNo) (BölümAdı) şeklinde bir mesaj gönderdiklerinde (Örn: 3510 09876543210 DAHILIYE) randevu bilgisi cep telefonuna yine SMS olarak geliyor. (Örn: 3510 DAHILIYE 04.02.2006 SAAT 10:30 SIRA NO 18 RANDEVUNUZ VERILDI)

Kullanıcıların hastane kodlarını görmesi için YARDIM yazıp boşluk bıraktıktan sonra hastanenin bulunduğu il plaka kodunu 3443’e göndermesi yeterli oluyor. Servis ilk etapta İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine uyugulanmaya başlandı. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Galip Akhan ; "Uzaktan gelen ve sabah erken gelip sıraya girerek muayene sırası almakta zorlanan hastalarımızın kullanımı için Telsim ve onun çözüm ortağı Fonksiyonel Firması işbirliği ile bir SMS randevu sistemini hizmete sunduk.Böylece hastalarımız zamanlarını daha iyi yönetirken hastanemizde kaynaklarını daha verimli kullanabilecektir. " dedi. Sistem, kısa süre içerisinde Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de uygulamaya alınacak. Daha sonra ise Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal, Okmeydanı, Bakırköy Devlet Hastanesi ile Bozyaka ve Tepecik Hastaneleri’nde de Servis’in uygulamaya alınması planlanıyor. Bu hastanelerdeki uygulamaların ardından servis diğer hastanelere de hızla yayılacak.

Fonksiyonel İnternet Sistemleri’nin Telsim altyapısı üzerinden verdiği hizmet, 2 SMS bedeliyle ücretlendiriliyor.



Eklenme tarihi: 10.04.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler