Asus cep telefonları Mayıs ayında Türkiye’de

Asus cep telefonları Mayıs ayında Türkiye’de

ASUS, aralarında akıllı telefonların da bulunduğu 10 farklı modelini yıl içinde satışa sunacak. ASUS 2006 yılının ilk çeyreğinden itibaren Türkiye cep telefonu pazarında yeni bir oyuncu olarak boy gösterecek. Şu anda ASUS’un Asya ve Avrupa pazarına sunduğu GSM telefonları özellikle gelişmiş multimedya ve görüntüleme özellikleri ile dikkat çekiyor. Akıllı telefon Asus kategorisinde ise Windows Mobile işletim sistemi ile çalışan modeller geliştiren ASUS’un akıllı telefonları güçlü işlemcileri ve gelişmiş ofis özellikleri ile ön plana çıkıyor.

ASUS Asya Pasifik Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdürü Benson Lin, Türkiye cep telefonu pazarının Asya ve Avrupa’dan farklı bir yapısı olduğunu belirterek; "Pazarı tanımaya ve anlamaya çalışıyoruz. Cep telefonu distribütörleri ile görüşmeler yapıyoruz. Sonuç olarak ASUS, bir satış ve pazarlama firması değil; teknoloji üreten, bunu yaparken de en iyisini ve kalitelisini üretmeyi gaye edinen bir firma. Dolayısı ile fiyatlarımız yüksektir ama sunduğumuz özellikler düşünüldüğünde fiyat-performansta en başarılı ürünlere sahibiz. Bu açıdan Türkiye pazarına uygun, kaliteli ve gelişmiş cep telefonu modellerimizi 2006′nın ilk çeyreği ile birlikte getirmeyi planlıyoruz." diye konuşuyor.

Başlangıç olarak J202 ve V70 modelleri ile piyasaya girecek olan ASUS, yıl içinde aralarında akıllı telefonların da bulunduğu 10 farklı modeli satışa sunacak.

Asus V80 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus P525 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus V75 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus J202 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus V70 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Asus cep telefonları



Eklenme tarihi: 5.04.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler